Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

525TDs - snimac otacek???kabel u starteru....

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Butch5 »

Dneska jsme se pokouseli repasovat starter a kamos jak ho jebal ven prerval buzirku a kousek dratu co jde pod starterem, je to kabel s konektory, kamos rika, ze snimac otacek....no kouka na to a rika dratu nic neni, tak zaizoloval a pohoda, starter se po dokonceni prace na nem vratil zpet a ted kdyz nastartuju auto jde okamzite do max. otacek, jakobych drzel plny plyn....po nekolika pokusech najelo normalne, ja odjel a po 10 km mi spadli budiky, rozsvitila se kontrolka vstrikovani a uto zacalo skubat....chcipl jsem ho a ted kdyz nastartuju, zase okamzite max. otacky....jsete tam omylem vyskubl nejakou podtlakovou hadicku, ale tu vratil zpet na jediny fify, co tam cumely volny, takze asi jinam to dat nemoh...sme z toho oba v lese.....pls radu :( :(
Mirahejny
Klubové ID: 1266

#2 Příspěvek od Mirahejny »

bude to tím snímačem otáček , já jsem ho jednou zpoměl připojit a jak píšeš po nastartování mi motor šel také do max otáček .

jinak je to č 15 -- http://bmwfans.info/original/E34/tou/52 ... l-11_1468/
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Butch5 »

MAs pravdu je to ono....bude mi menit spinac a takz ten kabel, protoze rekl, ze najebanej kabel zaizolovanej tam nenecha , takze sundat sani a ten kabel vymenit+ cidlo a navic cas ma az koncem tydne takze tyden bez auta a jeste buhvi co to bude stat :( :( :(
525tds

#4 Příspěvek od 525tds »

Zdarec ,
doufej , že to opravíte , protože nový stojí cca 2800 ,- . Měnil jsem ho na jaře .
Odpovědět