Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

ABS ASC E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
dafson

#1 Příspěvek od dafson »

Ahoj kluci sikovni uz delsi dobu me provazi ten znami problem s rozsvicenim kontrolky abs drive to bylo jen zridka ale ted uz je to kazdou jizdu a na snehu me to primo stve kdyz mi to vyradi i asc vzdy po vypnuti motoru a rozjeti zhasne ale po chvilce se znovu rozsviti a je jedno jakou rychlosti jedu cetl sem tu prispevky na toto tema a tam nekdo psal ze abs se rozsviti kdyz ma baterka mene jak 10V to by se ale mela behem jizdy preci dobit ne??baterku mam rok 74Ah ale docela prach obycejnou z hypernovy jelikoz mi pred ni ta stara zrovna klekla a taky je pravda ze se mi nedavno vybila kvuli pustenejm steracum a radiu pri stani...je mozne ze to muze v mem pripade zpusobovat baterka??E39 97
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Spíš to dělá chyba jednoho čidel ABS,chce to diagnostiku.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
dexter

#3 Příspěvek od dexter »

taky se držím Matalovho názoru.Jestli nemáš poblíž diagnostiku,tak si na čidlech změř odpor.Nejspíš máš zlámanej kábel vedoucí k čidlu.Nejčastějc se to zláme u predních kol asi v polovici mezi čidlem a konektorem.
:roll:

ale na baterií bych to neviděl.
Atila

#4 Příspěvek od Atila »

Tohle je klasika. Po nastartovani probehne kontrola celeho systemu, jakmile zjisti nejakou chybu, tak rozsviti kontrolku a vypne system. Nech si to opravit, pokud je tam jen spatny kontakt, tak to muze jednou zjistit az pri prvnim zabrzdeni a pak je ta detekce uz ponekud prehnane efektni. ;-)
Odpovědět