Kdyby někdo něco podobného někdy řešil - pravděpodobnost asi O - ale kdyby, nebo někoho něco napadne dejte prosím vědět. Děkuju moc
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 530D kolísání otáček na volnoběh
prosím o radu, mám 530D 135kw rv00 a na volnoběh nepravidelně kolísají otáčky a za jízdy to silně cuká. Párkrát se mi stalo, že to za jízdy i zdechlo. Na autě je měněný čerpadlo v nádraži, podávací čerp. pod řidičem a všechny vstřiky. Výsledek je ten, že je to stále stejné. Jo a filtry jsou taky měněný. Vstřiky i čerpadlo byly na stolici a prý jsou 100 procentně v pořádku. Mám auto už asi 3týdny v BOSH a ani tam si neví rady. Zkoušeli i jiné čerpadlo i řídící jednotku, čidlo tlaku, ale stále nic
Začínám přemýšlet, že to auto je zakleté. Jo a zapoměl jsem dodat, že to vyjímečně má slabé chvíle a jede normálně.
Kdyby někdo něco podobného někdy řešil - pravděpodobnost asi O - ale kdyby, nebo někoho něco napadne dejte prosím vědět. Děkuju moc
-
Paul_von_BMW
- Klubové ID: 553
Cus, me to tedka cerstve zacalo delat to samy... Odpoledne to zkusim pripojit na diagnostiku. Pri volnobehu kolisaji otacky, rozjezd je Ok, stredni otacky cukaji a ve vyssich otackach to taky nekdy zacuka. Take mi to asi dvakrat zdechlo. EGR jsem odpojil uz pred 100 000 km... to na to vliv urcite nama. Tipuju bud cidlo tlaku vzduchu nebo cidlo tlaku na Railu a nebo vahu vzduchu.
-
Paul_von_BMW
- Klubové ID: 553