Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
525 tds r.v.93 prosím o radu, nutné!!!!!!!!!!!
Zdravim, potrebuju poradit lidi. Mam 525 tds 93 rok vyroby s dvojitym sibrem. Predni casti sibru mi pri vydatnych destich do auta tece. Dal jsem to do servisu a chteji ten sibr zalit silikonem a uz nikdy neotevirat. To se mi zda jako prehnany, znicit tak peknej sibr a tak Vas prosim o radu. Co s tim? Je mozny to pretesnit nebo neco takovyho? Vim, ze je to stara plecka, ale ja to auto mam fakt rad a nechci se ho zbavit. prozili jsme spolu nejedno dobrodruzstvi. Je tu nejakej srdcar co poradi??? Dik moc. Mejte se! H27
-
- Klubové ID: 1329
- Kontaktovat uživatele:
Tam staci udelat tesneni, ktere ti vymeni v BMW servisu.Honza27 píše:Zdravim, potrebuju poradit lidi. Mam 525 tds 93 rok vyroby s dvojitym sibrem. Predni casti sibru mi pri vydatnych destich do auta tece. Dal jsem to do servisu a chteji ten sibr zalit silikonem a uz nikdy neotevirat. To se mi zda jako prehnany, znicit tak peknej sibr a tak Vas prosim o radu. Co s tim? Je mozny to pretesnit nebo neco takovyho? Vim, ze je to stara plecka, ale ja to auto mam fakt rad a nechci se ho zbavit. prozili jsme spolu nejedno dobrodruzstvi. Je tu nejakej srdcar co poradi??? Dik moc. Mejte se! H27
Neni to tak hrozne asi 4k.
Pokud ten sibr chces zachovat, tak at na to radsi nikdo
nesaha...
Ten sibr ma svoji ridici jednotku!
Musi to delat nekdo kdo tomu rozumi a uz to delal!