Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Novejsi motor TDS
-
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
No v čem je lepší, to nevím, podle mě je ale horší v tom, že má váhu vzduchu...tu stary TDSo nezná a nejsou s ní problémy potomfotobobo píše:Super, diky za zpravu. Ty asi nebudes vedet, v cem je tehle motor lepsiT613 píše:nalevo ABS, napravo zasobnik na medium klimy
nez starsi s kovovym sanim vid?
Nejaky duvod asi meli ze ho zmenili...

Ja vim, ma vahu vzduchu ale prece ten motor nepredelavaliPlayer1 píše:No v čem je lepší, to nevím, podle mě je ale horší v tom, že má váhu vzduchu...tu stary TDSo nezná a nejsou s ní problémy potomfotobobo píše:Super, diky za zpravu. Ty asi nebudes vedet, v cem je tehle motor lepsiT613 píše:nalevo ABS, napravo zasobnik na medium klimy
nez starsi s kovovym sanim vid?
Nejaky duvod asi meli ze ho zmenili...
jen tak pro nic za nic. Divny ale je, ze oba maji stejny vykon 105kW
Nekdo rikal, ze kdym ma motor bahu vzduchu, tak by mel jet lip.
Na to by asi nejlepe odpovedeli ing. z Mnihova

PS. Jestli je toto vaha vzduchu, tak jsem srdecne rad ze ji tam nemam.
http://bmwfans.info/original/E39/tou/52 ... l-13_0432/
Stoji totiz nova 13.500 bez DPH
motor je poskládaný pouze tak aby měl nižší emise,jelikož tds bez váhy kouří a na dobu kdy se vyráběla e39 s tds už jaksi hulení dieselu nebylo v módě, tak tam prskly váhu kvůli kontrolovanějšímu dávkování paliva a regulaci turba., plastové sání (jednodušší výroba-levnější)a podobné prkotiny motor je jinak myslím zcela stejný.
-
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
No to je pravda, ale tohle je právě zase další věc do počtu (a už jich tam je dost) a myslím, že jako každá správná váha u dieslu se stejně posere. Dřív nebo pozdějT613 píše:aha tak jsem zase chytrejsi s tou vahou ale resit ze vaha se posere nebo ne je blbost ... u dieselu jsou myslim jine veci ktere se serou a stoji vic