Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 Distribuce silových vodičů

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
jurasis
Klubové ID: 775

#1 Příspěvek od jurasis »

Zdar, chlapi. Měl bych takový dotaz, jak jsou rozdělený kabely u baterky na silový vodiče. Je tam svorkovnice s asi pojistkama (kolem 100A) a rozděluje to na tenší kabely. Potřeboval bych vědět, kterej kam vede. Ideálně schéma distribuce napájení v autě. Nikde jsem nic nenašel, kromě starších. Přesně to potřebuju na 528i/98 tour.

Díky za každej nápad... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
jurasis
Klubové ID: 775

#2 Příspěvek od jurasis »

Nikdo neví?
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
dexter

#3 Příspěvek od dexter »

no,asi by bylo nejlepší co máš za problém.Jestli ti něco nefunguje,tak napíš co konkrétně to je a určitě to nekdo ví.Jestli to chceš jen tak,abys vědel co a jak,tak si myslím,že ti to nikdo nebude vysvětlovat a odkáže tě na schéma.Já jsem taky něco skurvil z elektrikou (ale už si nepamatuju co to konkrétně bylo) a pátral jsem zrovna po těch kabelech.Síce na e38MĚ,ale to je téměř stejný.Skus napsat tvůj problém a jestli to bude to co sem měl já,tak ti napíšu co a jak.Ale pochybuju,že je tady někdo,kdo jen tak rozebírá svoje auto,jen tak aby vědel kterej kabel na co je.
:roll:
Odpovědět