Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
[b]Prosiiim pomoc urval jsem na e39 kliku otevírání dveří[/b
-
-
bmw525tds97 píše:diky za odpovedi
Je to vnitřbí klika.
A to s tim koupenim ma jeden zasadni problem pojezdil jsem vsechny vrakače a prodejny nahradnich dilu a nikde to tady nemaji.
A popřípadě řeknětě mi postup nejak se bojim že něco udělám blbě
Mozno by si ju mohol kupit priamo u BMW, urcite to nebude nejak extremne drahe....
PavelP píše:Jinak origo stojí 840 kaček
PavelP
přesně v létě jsem jí urval u řidiče. . .málem mě jeblo, cena u BMW sedí, já jí sehnal na 1. vrakovišti ve vyhledávači na seznamu na BMW je to pár km z PHA na Kolín. . .ochotnej člověk. . .záležitost jednoho telefonátu a vyměnil jsem jí bez sundání tapic za 10min.
PS: ještě upozorním, že jsem měl chrom paket a plastovou a na vrakáči mi dal chrom-kov - a ta má trošilinku jinej systém kloubku než plastová. . .dal mi to tudíž za 200kč i s tou černou plastovou kapsou pod kličkou

-
bmw525tds97 píše:a nemohl by jsi mi ji sehnat???? prosim prosim
Kontakty na vrakoviště BMW
mobil (+420) 602 320 592
email bmw@autovrakoviste.cz
provozní doba Po – Pá 9:00 – 17:00
adresa Přišímasy u Úval (u Prahy)
– 1km po výpadovce z Prahy na Kolín
– 1km po obchvatu Prahy směr Úvaly – Říčany
[/b]ZAVOLEJ TAM - fakt v pohodě chlapík
-
-
Zdárek chlapi, tak jsem měl stejnej problém. -15 pod nulou a já měl hodně síly
No tak jsem obvolal vraky a nikde nic. Nakonec mi ji dovez kámoš taktéž za 2 kilča. Ale problé nastal když jsem to montoval. Asi jsem tahal za lanko tak urputně až jsem ho nějak natáhl. Kliku mám namontovanou ale nechce otvírat. Nevíte jestli tam není nějaký štelovátko nebo dotahovátko? Díkec

No tak jsem obvolal vraky a nikde nic. Nakonec mi ji dovez kámoš taktéž za 2 kilča. Ale problé nastal když jsem to montoval. Asi jsem tahal za lanko tak urputně až jsem ho nějak natáhl. Kliku mám namontovanou ale nechce otvírat. Nevíte jestli tam není nějaký štelovátko nebo dotahovátko? Díkec

-
-
- Kontaktovat uživatele:
pazoutek píše:Tak co nikdo neví? Celkem by mi to bodlo
To žes ho natáhl je blbost, pořádně si to projdi ještě jednou. Určitě je tam špatně nasazeny táhlo nebo je tam něco špatně... taky se mi stalo, když sem nasazoval tapec, tak jsem měl najednou "moc dlouhy" lanko. Bohužel už si přesně nevybavuju, jak to bylo. Zkontroluj to ještě jednou a uvidíš