Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Budiky opravene + upgrade :)))

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
airbone
Klubové ID: 1836

#1 Příspěvek od airbone »

Tak som si dal opravit diplej v budikoch (tu vyzera este ok, ale v teple uz neukazoval skoro nic). No a hodil mi tam skopcak, co mi to robil, uz hned aj cervene rucicky a trosku mi to okruzkoval 8)

(Klikni pre zvacsenie obrazku :) ))

Obrázek

Obrázek
dexter

#2 Příspěvek od dexter »

No a kde je aktuální foto?Pochlub se.A jak ste to opravovali.Tím vypodložením displeje?
airbone

#3 Příspěvek od airbone »

dexter píše:No a kde je aktuální foto?Pochlub se.A jak ste to opravovali.Tím vypodložením displeje?
No, uz tam je aj foto.......
Skopcak sa s tym mordoval asi hodinku a pol vratane montaze/demontaze z auta a vratane vymeny ruciciek a pridanim kruzkov. Neviem ako to robil, ale ked som na neho kukal, tak som zhodnotil, ze sam by som si prilis na tu pracu netrufal. On sam pri tom odsral motorcek u otackomeru a musel mi dat iny, a to opravuje take budiky kazdy den..... Viem ze v tom displeji menil nejake skrutky a daval tam dlhsie (tie povodne su vraj kratke a nerobia dostatocny pritlak), potom tam daval nejaky gumeny pasik ci co...... Hovoril, ze teraz to uz musi fungovat sto rokov a dal mi nato i zaruku. Ak by niekto chcel to dat opravit, neni problem, akurat ze mu treba poslat budiky. Ja byvam od neho asi 30km, tak som siel sam...
airbone

#4 Příspěvek od airbone »

Jo a este som zabudol, ze tam nieco dlho nahrieval susicom........ asi tie kontakty na displeji...
dexter

#5 Příspěvek od dexter »

No,až na tú kontrolku na levo to vypadá hodně hezky.Metóda opravy displeje mi je hodně povedomá.
:cool2:
airbone

#6 Příspěvek od airbone »

Myslis kontrolku na naftu??? neboj, budiky su fotene mimo auta, paliva mam dost, len budik nema signal..... :)
PavelP

#7 Příspěvek od PavelP »

Vypadá to moc hezky,ale koukám,že tě stále nejde teploměr a na oleji máš najednou čtyři zelené 8) A napiš kolik to stálo.
PavelP
dexter

#8 Příspěvek od dexter »

jo,jo.Tak ať to svítí.Večer si mrkni ještě test budíků.To bude atrakce. :roll:
airbone

#9 Příspěvek od airbone »

PavelP: teplomer funguje, ale budiky su odpojene... No a ten olej je ok, tie prve zelene mi nesvietili - ten isty problem co so zmiznutymi pixelmi na displeji, servisny ukazovatel je totiz sucast displeja. A teraz uz svietia tak ako maju... Stalo to 90EUR oprava s montazou/demontazou..., a tie rucicky a kruzky dalsich 45eur..... viem ze je to dost vela, ale chcel som to mat ok a sam som si nato netrufal.....

dexter:

ten som skusal, neboj....... Krasne divadielko:

Obrázek
Aktel

#10 Příspěvek od Aktel »

Ahoj potřeboval bych to taky opravit.. mohl bych poprosit o kontakt na tu osobu ???
airbone

#11 Příspěvek od airbone »

Robil mi to jeden nemec, a ten je dost daleko od CZ (mesto Aachen).... No odomna z NL je to na skok 8) Tak neviem ci ti to pomoze, lebo taku dialku urcite nepojdes, jedine zeby si mal zaujem mu tie budiky poslat postou na opravu a po oprave ich on obratom zasle spat. Ale jednoduchsie by bolo najst niekoho v tvojej blizkosti, uz sa to tu rozoberalo v nejakej inej teme, je tu v CZ nejaka firma alebo clovek, co to robia, len si uz napamatam. Skus to pohladat.
Odpovědět