Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e34
-
- Klubové ID: 1303
poradíte mi někdo? před měsícem jsem koupil E34touring vcelku pěkný ale už když jsem ho kupoval nedalo se s ním jet víc než 90. V 90 se celý auto začalo neskutečně třepat, prodávající tvrdi že je špatný čep řízení. postupně jsme vyměnily: převodovku řízení, pomocný čep řízení, . Na autě je nový podvozek, kola se převažovaly 2X. Pomohlo stáhnout převodovku řízení ale problém to uplně nevyřešilo
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
při podobné závadě jsme vyměnili prvně ložisko kardanu a tím to nebylo.Typoval bych skusit nové disky ,pokud je přední náprava opravená.Jinak u synovy E34 to byly přední závěsy kol a svislé tyčky spojující nápravu spodní s vrchní a částečbě také křivé kotouče.To se ale projevovalo při brzdění.Pohud jsou disky vychozené tak nepomůže ani vyvážení.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, asi bych začal u kol a pneumatik, mohou byt třeba probržděné od jednoho agresivního zaflekování, takže budou mít na jednom místě zbroušenou plochu a budou házet ikdyž vyváženy budou v normě...Řešil bych přední disky a pneu.ba95 píše:měl sem ten samej problem,v devadesáti se to nedalo udržet,pak sem vyměnil přední gumy za jiný a bylo po problému
-
- Klubové ID: 1303
dík za tip. po delším laborování se závada objevila-1.utržený silentblok na zadní nápravě, za 2.výměník(mechanik) v zelených montérkách se šípem na lacluZaza píše:při podobné závadě jsme vyměnili prvně ložisko kardanu a tím to nebylo.Typoval bych skusit nové disky ,pokud je přední náprava opravená.Jinak u synovy E34 to byly přední závěsy kol a svislé tyčky spojující nápravu spodní s vrchní a částečbě také křivé kotouče.To se ale projevovalo při brzdění.Pohud jsou disky vychozené tak nepomůže ani vyvážení.

-
no ja som mal a mam stale ten isty problem.na zaciatku po kupeni mojho BMW 525i e34 touring som zistil ze mam asi v prdeli pravy predok,na nerovnostiach to buchalo.ale jazdil bez problemov nad 200 km-h..potom som kupil Alu disky 205,a tiez mi po tizdni zacalo hadzat celim predkom uz pri 60km-h.dal som to do servysu kde sa menila cela predna naprava --tlmice,brzdove disky,celuste-brzd,spodne vrchne ramena,prevodovka riadenia a vsetko okolo.ked som to zobral spet jazdilo dobre...akorat v medziach 80-90km-h,sa trocha rozvybruje a od 100km-h je zase v klude.ale to vybrovanie sa postupne zvetsuje..ma niekto radu..kola som dal naspet stare,moze to sposobovat nieco urvane v zadu?..neviem co stym.dikes.