Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nejcastejsi pricina uniku oleje u E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
rzich
Klubové ID: 2009

#1 Příspěvek od rzich »

Tak jsem dorazil do Anglie.Auto vydrzelo ale kape mi odnekud motorovy olej.Nemam zatim moznost podivat se na auto ze spodu ale pred tim mi delali v Bosh serv. v cesku neco se vstrikovacim cerpadlem,nevim jestli ho i sundavali.Je ale pravda ze pred timto zakrokem nebyla pod autem ani kapka, muze to byt nahoda- ale....Je v blizkosti vstrikovaciho cerp.nejake misto , odkud by mohl unikat olej?Samozrejme to muze byt cokoli jineho,co se mohlo stat pri ceste tezko rict.
Borec
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Borec »

Vlez si pod auto a koukni se
Kail
Klubové ID: 1612

#3 Příspěvek od Kail »

Mně kape trošku olej akorát mezi vanou a blokem - špatný těsnění...Původně jsem myslel že ho při výměně udělám,ale nakonec jsem se na to vykašlal...Je to asi jedna kapka za den :) .To radši seženu plast pod motor - respektive lapač olejů který používá např WV u TDI :lol:
Mirahejny
Klubové ID: 1266

#4 Příspěvek od Mirahejny »

Může ti to prosakovat mezi čerpadlem a motorem je tam takovej gumovej kroužek jestli jsi hejbal z čerpadlem tak se porušilo to těsnění měl jsem to samé na výměnu toho těsnění musí čepadlo ven je to č- 20
http://bmwfans.info/original/E34/Lim/52 ... l-13_0373/
rzich
Klubové ID: 2009

#5 Příspěvek od rzich »

No to jsi me nepotesil,budu muset fakt pod to auto.Jedine co me napada,pokud auto olej nezere,ze tam v tom servisu museli neco pojebat.Cerpadlo delali oni.Tesne pred tim,nez jsem to tam vezl. jsem cetl nejaky odkaz na internetu ne jejich servis ze tam nekomu neco pri oprave cerpadla nepritahli a chlapovi vytekl temer vsecek olej.Ja jsem mel to stesti ze jsem dojel do Anglie s olejem na spodni rysce.Nevim zatim presne co to je,tak zatim nebudu jmenovat.Diky za info-
Odpovědět