Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
TDS Bouchani
Kdyz nastartuju motor, tak je vse v poradku, ale jakmile se to ohreje,
tak v motoru zacne takove slabe bouchani..
buch..buch..buch.. a takhle to dela porad, je to velmi dobre slyset
na volnobeh...dela to ve vterinovych intervalech
Vsichni rikaji ze s tim mam normalne jezdit a vysr.. se na to,
ale me to stve, prece jenom tam asi neni uplne vsechno v poradku.
Kdyz to nekomu dovezu, tak chvili poslucha a pak rekne ze nevi.
Nenapada nekoho neco, cim by to mohlo byt?
Zde jsou videa se zvukem: (celkem 2 druhy vrzani a bouchani)
Bouchani:
http://www.kewl.ic.cz/bmw_zvuk01.mpg
Vrzani:
http://www.kewl.ic.cz/bmw_zvuk02.mpg
Diky
tak v motoru zacne takove slabe bouchani..
buch..buch..buch.. a takhle to dela porad, je to velmi dobre slyset
na volnobeh...dela to ve vterinovych intervalech
Vsichni rikaji ze s tim mam normalne jezdit a vysr.. se na to,
ale me to stve, prece jenom tam asi neni uplne vsechno v poradku.
Kdyz to nekomu dovezu, tak chvili poslucha a pak rekne ze nevi.
Nenapada nekoho neco, cim by to mohlo byt?
Zde jsou videa se zvukem: (celkem 2 druhy vrzani a bouchani)
Bouchani:
http://www.kewl.ic.cz/bmw_zvuk01.mpg
Vrzani:
http://www.kewl.ic.cz/bmw_zvuk02.mpg
Diky
Nevim jak to popsat, co je to dvouhmoťák?momento píše:zní to jako bouchání bokem řetězu o něco kovovýho?...jestli jo,tak BACHA!!!!...to může být dost vážný...taky mi to tak chvíli cinkalo, v jednom servisu mi řekli, že dvouhmoťák a nakonec se to totálně potkalo![]()
Zitra sem hodim zvukovou stopu na poslech....
Mam dojem, ze na 80% to zhasne v klidu, nevis o nekom kdo by mi udelalflexible píše:Normalne jsem si na to vzal i sluchatka...to bouchani:jestli myslis to co ja slysim,tak na 80% retez....a to vrzani: nejaka kladka nebo lozisko.Co to dela kdyz zhasnes motor.Zavrze,nebo zapiska neco nebo to zhasne uplne v klidu a potichu?
ty rozvody kdyby to byl fakt ten retez?
Diky
hele.. tak to vrzani mam taky, trosku min, ale presne.. kdyz se zahreje, ustoupi to a dela to pak treba jen na zaberu spojky.. bude to bud retez nebo ten setrvak.. taky se na to chystam..
mne to jeste vrze treba kdyz mam vytoceny kola a coufam bez plynu.. zrejme remen od serva..
jinak bat se nemusis, kdyz jsem to ukazoval servisakkovy, hral si s plynem a rikal, ze motor sam o sobe jde nanejvic ciste.. proste ty veci okolo (ac setrvak ani retez nejsou uplne spotrebni), po tech 300.000km taky potrebujou vymenit..
to bouchani nevim, z toho trsicku smrdi vetsi trabl..
jo a mas to tds naky cisty..

mne to jeste vrze treba kdyz mam vytoceny kola a coufam bez plynu.. zrejme remen od serva..
jinak bat se nemusis, kdyz jsem to ukazoval servisakkovy, hral si s plynem a rikal, ze motor sam o sobe jde nanejvic ciste.. proste ty veci okolo (ac setrvak ani retez nejsou uplne spotrebni), po tech 300.000km taky potrebujou vymenit..

Martinéz píše:hele.. tak to vrzani mam taky, trosku min, ale presne.. kdyz se zahreje, ustoupi to a dela to pak treba jen na zaberu spojky.. bude to bud retez nebo ten setrvak.. taky se na to chystam..![]()
Ahoj,
co myslis tim setrvakem? Nevim co to je presne,
ale kazdopadne mi beha mraz po zadech, protoze
kdyz slysim slovo "setrvak" tak vic ze to je VELMI
draha vec...

Jooo, motor je docela cisty

Nekdy ti ho ukazu osobne!

Kdyz se meni retez,tak se musi vymenit vsechvo,tzn.retez,vodici listy a napinaci listy.Ono je to od toho retezu dojebany ,takze vymenit vse.Vodici a nap. listy musis koupit v bmw jako druhovyr. to neexistuje.Retezy jsou tam 2 a ty uz koupis kdekoliv...Neboj neni to nic drahyho...horsi je to s tou vymenou...fotobobo píše:Jsem z Prahy, origo material na ty rozvody stoji asi 9.000 u BMW.flexible píše:No to asi taky zalezi odkud jsi...ale delal mi to znamy..jenze je momentalne mimo...
Daval jsi tam origo nebo druhovyrobu?
Nestacil by vymenit jen ten retez?
doporučuji včetně napínaku i kol! jinak bych to ani nerozebíral.flexible píše:Kdyz se meni retez,tak se musi vymenit vsechvo,tzn.retez,vodici listy a napinaci listy.Ono je to od toho retezu dojebany ,takze vymenit vse.Vodici a nap. listy musis koupit v bmw jako druhovyr. to neexistuje.Retezy jsou tam 2 a ty uz koupis kdekoliv...Neboj neni to nic drahyho...horsi je to s tou vymenou...fotobobo píše:Jsem z Prahy, origo material na ty rozvody stoji asi 9.000 u BMW.flexible píše:No to asi taky zalezi odkud jsi...ale delal mi to znamy..jenze je momentalne mimo...
Daval jsi tam origo nebo druhovyrobu?
Nestacil by vymenit jen ten retez?
a koupit vše origo.