Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E39 - nejdu mi reproduktory

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
TOMINO123
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od TOMINO123 »

Ludia poradte mi prosim Vas. Vobec mi nejdu reproduktory tv,radio,kazetanavigacia - vsetko ide ale nepocujem zvuk. Ked potocim klucikom tak len zasumia. Mal som mesiac vybratu baterku moze to mat nieco s tym spolocne.uz mi isli ale to ked som vymenil baterku, moze to mat taky ochranny system ze ked je slaba baterka setri ju, ak nie je nastartovane ?[/b]
TOMINO123
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od TOMINO123 »

to ako nikomu sa to este nestalo...bol som v BMW a tam mi povedali ze mi odchadza radio, ale moc sa mi nechce tomu verit lebo ono neprestane same od seba proste niekedy ide a niekedy nie... pozriem este ci nemam povytiahnuty steker len moc sa mi to nechce rozoberat
jurasis
Klubové ID: 775

#3 Příspěvek od jurasis »

TOMINO123 píše:Ludia poradte mi prosim Vas. Vobec mi nejdu reproduktory tv,radio,kazetanavigacia - vsetko ide ale nepocujem zvuk. Ked potocim klucikom tak len zasumia. Mal som mesiac vybratu baterku moze to mat nieco s tym spolocne.uz mi isli ale to ked som vymenil baterku, moze to mat taky ochranny system ze ked je slaba baterka setri ju, ak nie je nastartovane ?[/b]
Ochrana není, po hodině a půl čištění a hraní rádia jsem neodjel. Slabá baterka...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Thunder
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Thunder »

To se mě u Civica stávalo taky, když jsem dlouho hrál, pak to je fakt supr pocit, když to ani neškrtne. :D
Odpovědět