Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
16:9 do e39
-
-
Potřebuješ:
samotný bordmonitor 16:9
tv tuner - jsou analogové, hybridní nebo jen digitální
radio
navigační jednotku např. mk4
antény,kabeláž, držáky
Výhoda je, že jak už se do toho jednou začneš vrtat, můžeš vylepšit systém třeba o zpětnou kameru couvání, dvd, ipod, podporu nových bluetooth telefonů...
Nejsem bohužel autoelektrikář a nemám na to ani moc času, to co má někdo hotové za den, jak se znám, bych bastlil týden a ještě blbě. Takže si to nechám raději namontovat.
samotný bordmonitor 16:9
tv tuner - jsou analogové, hybridní nebo jen digitální
radio
navigační jednotku např. mk4
antény,kabeláž, držáky
Výhoda je, že jak už se do toho jednou začneš vrtat, můžeš vylepšit systém třeba o zpětnou kameru couvání, dvd, ipod, podporu nových bluetooth telefonů...
Nejsem bohužel autoelektrikář a nemám na to ani moc času, to co má někdo hotové za den, jak se znám, bych bastlil týden a ještě blbě. Takže si to nechám raději namontovat.
-
- Klubové ID: 1329
- Kontaktovat uživatele:
Hoďte mně do SZ e-mail, pošlu PDFko s návodem na dodatečnou montáž navigace. Já jsem to dělal asi tři roky nazpátek a byl to celkem opruz. Vyšlo to na nějakejch 60k Kč. Výhodnější je koupit kabelovou sadu pro dodatečnou montáž, než párat stávající svazek nebo k němu přidávat.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 862
Když se chce, všechno jde, ale....Igor1977 píše:Nevie mi niekto poradit? Mám BMW 530d touring r. v. 1999 a je tam rádio BMW BUSSINES na kazetu + menič. Chcel by som tam dať obrazovku + TV tuner a menič. Dá sa to? Nemá niekto celý komplet na predaj?
Já jsem si tuhle srandu do e39 nechal udělat od Pioneeru a stálo to celkem pytel peněz a v té době to ještě neumělo navigaci......
Mám obrazovku a k tomu v kufru "master" což je taková věc, která vypadá jako zesilovač, ale má spoustu děr na zapojení různých konektorů.....no a do toho můžeš napojit changer, TV tuner, digitální příjmač, DVD.........
Ale dneska už asi určitě existuje něco novějšího, lepšího.....
Být na Tvém místě, tak se na to buď vykašlu a nebo navštívím nějakou firmu, kde se tímhle zabývají, protože je to celkem složitá operace....