Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Nová E60

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
prase007

#101 Příspěvek od prase007 »

To je ta sekce jak si tam dneska někdo stěžoval že tam je mrtvo ? ideální !
DenyKr

#102 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:
DenyKr píše:
Kail píše:[quote="shwaaraa"][quote="Kail"]Opravdu se má mezi čárkou a dalším slovem dělat mezera?To jsem netušil :oops: :D

Jasne, i mezi otaznikem a dalsim slovem... ;-)

Člověk se učí pořád :) ,no nic,každej nemůže bejt dokonalej :wink:

ano,pro přehlednost píše,nic-méně není to pravopisným pravidlem.. :wink:[/quote]
Co to tady meleš za ptákoviny, je to přesně určený metodikou a učí se to na střední škole v předmětu "písemná elektronická komunikace" (dřív technika administrativy).

Já jenom doufám, že si koupíš 1-er a odvalíš se se svými výplody do správné sekce.[/quote]
copak Vlastíku..docházejí nervy..?.že by to bylo tím,že mám pravdu?.. :lol: je mi úplně jedno,co se učí v písemné elektronické komunikaci..pravidlem českého pravopisu to není a ten byl dříve,než PC..jo a neboj,pořídil-li bych si 1,vždy tě rád navštívím a vezmu si něco z výplodu tvé bujné fantazie a ehm.."dokonalosti".. :D :wink: PS: když jsi tak slušným a bezúhoným občanem,když se bavím s někým jiným,nevšímej si toho..není to slušné.. :D
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#103 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

DenyKr píše:copak Vlastíku..docházejí nervy..?.že by to bylo tím,že mám pravdu?.. :lol: je mi úplně jedno,co se učí v písemné elektronické komunikaci..pravidlem českého pravopisu to není a ten byl dříve,než PC..jo a neboj,pořídil-li bych si 1,vždy tě rád navštívím a vezmu si něco z výplodu tvé bujné fantazie a ehm.."dokonalosti".. :D :wink: PS: když jsi tak slušným a bezúhoným občanem,když se bavím s někým jiným,nevšímej si toho..není to slušné.. :D

Já mám nervy naprosto v pořádku, neboj. Když jseš ten velkej manažer, tak tady máš studijní literaturu, http://www.market-place.cz/index.php?me ... l&id=28375 ať se někde neztrapníš, jako tady na fóru. Pokud vím, tak jsi na veřejném fóru a komunikuješ tu s více uživateli. Příště, až budeš mít na někoho konkrétní dotaz, vyřeš si to přes SZ.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
DenyKr

#104 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:
DenyKr píše:copak Vlastíku..docházejí nervy..?.že by to bylo tím,že mám pravdu?.. :lol: je mi úplně jedno,co se učí v písemné elektronické komunikaci..pravidlem českého pravopisu to není a ten byl dříve,než PC..jo a neboj,pořídil-li bych si 1,vždy tě rád navštívím a vezmu si něco z výplodu tvé bujné fantazie a ehm.."dokonalosti".. :D :wink: PS: když jsi tak slušným a bezúhoným občanem,když se bavím s někým jiným,nevšímej si toho..není to slušné.. :D

Já mám nervy naprosto v pořádku, neboj. Když jseš ten velkej manažer, tak tady máš studijní literaturu, http://www.market-place.cz/index.php?me ... l&id=28375 ať se někde neztrapníš, jako tady na fóru. Pokud vím, tak jsi na veřejném fóru a komunikuješ tu s více uživateli. Příště, až budeš mít na někoho konkrétní dotaz, vyřeš si to přes SZ.

ty mě normálně bavíš.. :lol: studoval jsem i psychologii a předvádíš naprosto ukázkový příklad člověka,jenž se cítí natolik trapně,díky svým předchozím příspěvkům a natolik ho štve,že ho někdo jiný dostal do úzkých,že se začínáš opakovat a to,co já psal tobě používáš teď ty,proti mě..to jen dokazuje to,že máš velice slabou vůli,tvé nervy zdaleka v pořádku nejsou a tudíž že je zbytečné si s člověkem,jako jsi ty cokoli psát..jak se říká.."jen 2 věci jsou nekonečné-vesmír a lidská hloupost"..v to první nevěřím,ale to 2. mi tady neustále ukázkově předvádíš..jen tak dál,je s tebou sranda!.. :wink: :lol:
DenyKr

#105 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:

jo a ještě něco..já neměl dotaz..já slušně odpovídal..ty možná odpovídáš,jen to 1. slovo je ti cizí.. :wink:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#106 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

DenyKr píše:Teď nevím, jestli mně tato diskuze připadá víc jako pohádka od Bobiny Němcové (chybí čárka) nebo spíš jako Vtipnější vyhrává - v hlavní roli Oldo Hlaváček.

Tak ty by jsi psal před nebo čárku? Tak to jo, to potom už nic.
DenyKr

#107 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:
DenyKr píše:Teď nevím, jestli mně tato diskuze připadá víc jako pohádka od Bobiny Němcové (chybí čárka) nebo spíš jako Vtipnější vyhrává - v hlavní roli Oldo Hlaváček.

:lol: :lol: :lol: tak pokud jsi myslel toto opravdu vážně,tak to potom už vážně nic...a ty mě budeš poučovat o spisovné češtině!!.. :lol:
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#108 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

DenyKr píše:
Vlasta píše:

:lol: :lol: :lol: tak pokud jsi myslel toto opravdu vážně,tak to potom už vážně nic...a ty mě budeš poučovat o spisovné češtině!!.. :lol:

Představ si, že myslel a jako důkaz přikládám citaci z pravidel českého pravopisu:
Čárkou se neoddělují:

složky několikanásobného větného členu spojené

a) spojkami a, i, ani, nebo, či s významem slučovacím: Ta práce byla pro něho koníčkem a rozptýlením i zdrojem nového poznání. -- Dnes ani zítra nemohu přijít. -- Testy bývají založeny na výběru jedné nebo několika odpovědí. -- Neumíme si už představit život bez rozhlasového či televizního přijímače; podobně též jsou-li výrazy připojeny slučovací spojkou a ve spojení s vytýkacími příslovci nebo částicemi a také, a rovněž, a zároveň i aj.; např. Publikace podává popis, výklad a také hodnocení dynamických společenských procesů
prase007

#109 Příspěvek od prase007 »

Už zacházíte do krajností a přestává to bejt zábavný.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#110 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

prase007 píše:Už zacházíte do krajností a přestává to bejt zábavný.

Já tě naprosto chápu, už tady končím, ale nenechám se od blbínka přesvědčovat o něčem, co není evidentně pravda.
DenyKr

#111 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:
DenyKr píše:
Vlasta píše:[quote="DenyKr"]Teď nevím, jestli mně tato diskuze připadá víc jako pohádka od Bobiny Němcové (chybí čárka) nebo spíš jako Vtipnější vyhrává - v hlavní roli Oldo Hlaváček.

Představ si, že myslel a jako důkaz přikládám citaci z pravidel českého pravopisu:
Čárkou se neoddělují:

složky několikanásobného větného členu spojené

a) spojkami a, i, ani, nebo, či s významem slučovacím: Ta práce byla pro něho koníčkem a rozptýlením i zdrojem nového poznání. -- Dnes ani zítra nemohu přijít. -- Testy bývají založeny na výběru jedné nebo několika odpovědí. -- Neumíme si už představit život bez rozhlasového či televizního přijímače; podobně též jsou-li výrazy připojeny slučovací spojkou a ve spojení s vytýkacími příslovci nebo částicemi a také, a rovněž, a zároveň i aj.; např. Publikace podává popis, výklad a také hodnocení dynamických společenských procesů[/quote]
ano,NEBO se nepíše pouze v případě,že bys například řekl mám 3 jablka nebo 3 hrušky nebo...atd,atd...né,ve větě,kterou jsi požil ty..vidím,že tě to hodně sere..naneštěstí se čárka před "nebo" píše z 99% a tvůj pšíspěvek do toho 1% nepatří.. :wink:
535d

#112 Příspěvek od 535d »

:D Pěkný co tady vyvádíte :lol: co třeba psát rovnou morseovkou . -.-. :P 8O
alesjungmann

#113 Příspěvek od alesjungmann »

zábavný je to pořád :fuck:
DenyKr

#114 Příspěvek od DenyKr »

Vlasta píše:
prase007 píše:Už zacházíte do krajností a přestává to bejt zábavný.

Já tě naprosto chápu, už tady končím, ale nenechám se od blbínka přesvědčovat o něčem, co není evidentně pravda.

ty se pozloucháš z diktafonu,nebo čteš jen své příspěvky,když mluvíš o blbečkovi?..až se naučíš česky a nebudeš tady psát hovna,poté něco piš..já jsem své chyby uznal..udělat chybu je lidské..soudit někoho za chyby a sám je přitom dělat je hloupé..ale soudit někoho za chyby,sám je dělat,nepřiznat,žes je udělal a přesvědčovat toho druhého o nepravdivém opaku,tomu se říká extrém 4% mozku.. :wink:
Martinéz

#115 Příspěvek od Martinéz »

Deny se snazi do posledni chvile vybojovat neco pro svou prestige (asi si to precetl na svych teniskach, kdyz byl jeste strojarem) a dela tim ze sebe jeste vetsiho toubu ..Vlastovi neda nenaznacit mu to (docela chapu), ale Deny to proste nechce pochopit ci pripustit. Je to nemozny, proto jsem to jako ztratu casu vzdal... 8)

btw nerikam , ze jsi negramot (i kdybys byl, nikdo by neresil), ale na to, abys tady zkousel jiny umlatit svou cestinou opravdu, ale opravdu nemas :lol: Mel bys proti Vlastovi vytahnout jiny eso z rukavu. Jo a od toho ",nebo" radsi jdi opravdu pryc, tam ses vedle uplne :!:
DenyKr

#116 Příspěvek od DenyKr »

535d píše::D Pěkný co tady vyvádíte :lol: co třeba psát rovnou morseovkou . -.-. :P 8O

:D :D :D docela dobrý nápad.. :D
DenyKr

#117 Příspěvek od DenyKr »

Martinéz píše:Deny se snazi do posledni chvile vybojovat neco pro svou prestige (asi si to precetl na svych teniskach, kdyz byl jeste strojarem) a dela tim ze sebe jeste vetsiho toubu ..Vlastovi neda nenaznacit mu to (docela chapu), ale Deny to proste nechce pochopit ci pripustit. Je to nemozny, proto jsem to jako ztratu casu vzdal... 8)

jak říkám..nesmíš tolik závidět,musíš se více snažit.. :wink: chápu,že si nechceš zničit kamarádství s Vlasíkem,protože ho znáš déle,než mě a nechceš se dostat do podobné situace,v jaké jsem já,nic-méně když kecá nesmysli,tichou vodou nebudu.. :wink:
DenyKr

#118 Příspěvek od DenyKr »

když už nic jiného,zvedá mi to příspěvky a to je fajn...navíc se poměrně bavím..ještě bych mohl zkusit fórum 7..na 1 jsou všichni v pohodě...dá se pokecat..na 3 je to ještě lepší,více to tam žije...přátelští lidé..na 5 většina arogantních namyšlených blbečků,myslících si,že jsou něco,když mají 5...tak bych docela rád zkusil 7...možná to bude ještě zábavnější!.. :lol:
DenyKr

#119 Příspěvek od DenyKr »

jo a ještě poslední připomínka na závěr,než toto fórum uzavřu-drží vás tady někdo,ještě před tím,než jste na mě začali útočit a já se začal bránit jste měli možnost nereagovat na tuto sekci fóra,vykašlat se na mě..a bylo by vzájemné blaho..chcete-li reagovat,musíte počítat s následky..čili dobudoucna-až si založím nějaký příspěvek na tomto fóru,vy,co nechcete vůbec nepřispívejte a ignorujte to..ti,co chcou klidně napsat můžou(i za účelem hádky),ovšem potom si nestěžujte,že se hádám taky a neobracejte se na mě se slzami v očích a nenávistí v hlavě s tím,jaký já jsem,či nejsem..přeji příjemný večer.. :lol: :wink:
milonovo

#120 Příspěvek od milonovo »

Jenom abys nebyl zklamanej,za ty nahoněný příspěvky nic nedostaneš :D Tak už se radši přestaň vyjadřovat,jak si sliboval.Vlastu ani M3maniaka osobně neznám,ale tady v sekci arogantních blbečků,když vědí poradí,zatímco Ty honíš příspěvky.Pokud chceš radu,kterou potom shodíš tím,že takhle chytrej si taky,tak nevím co čekáš.Je tady spousta lidí,ochotnejch poradit,proto je to taky klub.A nemůžeš se divit,že v klubu převážně normálních lidí,vzbudí návštěva magora Tvýho kalibru vlnu nevole.Nejsi tu vítán...Howgh.
Odpovědět