Chtěl bych se zeptat,jestli jde přištelovat spojka u E39 520i.Koukal jsem zespoda a na přírubě převodovky jsou dvě díry,kde jsou desítky šrouby.Chci se zeptat,jestli se snima šteluje chod spojky ,nebo naco tam jsou?
nevím které šroubky myslíš, ale spojka je samonivelační ...pokud již zabírá ve špatném místě je opotřebovaná
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
kosa píše:pokud ti rozumím tak myslíš na desítku klíč ? ty jsou na vanu
motoru
Ne ty šrouby jsou vevnitř,jakoby u přítlačáku a jsou tam díry na golu,jinak se tam nedostaneš.No stejně to budu muset rozebrat,protože mi klouže spojka,tak se aspon podívám jak to tam vypadá.
jasně.. dva otvory na přírubě a cca 10 - 15 cm je vidět hlava šroubu ty jsou z vany , převodovka je dole přichycena torxy do vany a vana lehce zasahuje vnitřkem do převod. ....však uvidíš...každopádně spojka jako taková nijak dotahovat nejde...tak hodně zdaru
Máte pravdu,ty šrouby jsou od vany,zatím jsem to nerozebíral,protože ta spojka prokluzuje jen když tomu dám pořádnej ceres.Ted jsem investoval do jiných věcí,tak to musí vydržet do jara.Hold nesmím moc kravit.