Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nová E60
obecne co se tyce spolehlivosti obcas zazlobi elektonika,dieslum na techto kilometrech by neprekvapil naky vstrik ,co se tyce spolehlivosti motoru jsou na tom podobne mozna malinko hur 2,0d u e90 odchazeji remenice na klice e60 v 2,0d je jak safranu ,ja zatim videl jednu a do melounu uz si myslim da sehnat hodne dobra min.525d viz hanz dle fotek vazne hezka petka a stala kolem 900tis.
viz: http://www.streetpro.cz/aktuality/detai ... zprava=104
+prijemna vybava a perfektni stav
-manual (pro nekoho zasadni problem, pro jineho +)
“Ability is what you're capable of doing.”
Hanz píše:viz: http://www.streetpro.cz/aktuality/detai ... zprava=104
je sice pěkné,jaký odkaz jsi mi to sem hodil,ale já jsem rozhodnut...ta nabídka,kterou sjem dostal je vzhledem ke stáří auta a najetým kilometrům lepší,auto zcela vyhovující(nehledě na to,že chci sedan) a nevyjde-li to,nevrhnu se hned po první nabídce..budu vyčkávat..a nepodaří-li se mi do roka najít podobně výhodnou nabídku na 5 ,koupím si novou 1 s např. max. výbavou..

Já měl e60 530d skoro 3roky najel jsem stím 130tis km vše nádherně vydželo kupoval jsem pouze olej a brzdy občas nějaký ten čep.měl jsem to v automatu a s chipem takže můžu říc ze e60 s motorem 3.0d je moc dobrá kombinace. ale pokud uvažuješ koupit 520d???
tak jsi totální blazen na svobodě !! např. to auto nedude mít stím motorem žádnou výbavu a to auto bude dál neprodejný kousek. však až jsi to koupíš pochopíš co ti tady všichni chtěli tim říc ať jsi koupíš s 3.0 motorem ale pokud stim hodláš pouze frajeřit abys ukazoval že máš e60 tak jsi kup 2.0d ale postupem času zjistíš že to není o kastli e60 ale hlavně o motoru a výbavě!a až budeš chtít oběhnout octavii v naftě a dá ti na frak tak jsi na tyhle slova vzpomeň ! proč ja moula neposlouchal ti lidičky z klubu a koupil jsem jsi fajn auto se chcíplim motorem.jinak e60 je super auto a za celou dobu co to mám se nesetkal se žádným problémem.Jinak když jsem auto prodával tak už byli docela špatný tlumiče ale taky jsem jezdil na 19" a na naše cesty nic moc pro podvozek.Přeju mnoho šťastných kilometru 

535d píše:Já měl e60 530d skoro 3roky najel jsem stím 130tis km vše nádherně vydželo kupoval jsem pouze olej a brzdy občas nějaký ten čep.měl jsem to v automatu a s chipem takže můžu říc ze e60 s motorem 3.0d je moc dobrá kombinace. ale pokud uvažuješ koupit 520d???tak jsi totální blazen na svobodě !! např. to auto nedude mít stím motorem žádnou výbavu a to auto bude dál neprodejný kousek. však až jsi to koupíš pochopíš co ti tady všichni chtěli tim říc ať jsi koupíš s 3.0 motorem ale pokud stim hodláš pouze frajeřit abys ukazoval že máš e60 tak jsi kup 2.0d ale postupem času zjistíš že to není o kastli e60 ale hlavně o motoru a výbavě!a až budeš chtít oběhnout octavii v naftě a dá ti na frak tak jsi na tyhle slova vzpomeň ! proč ja moula neposlouchal ti lidičky z klubu a koupil jsem jsi fajn auto se chcíplim motorem.jinak e60 je super auto a za celou dobu co to mám se nesetkal se žádným problémem.Jinak když jsem auto prodával tak už byli docela špatný tlumiče ale taky jsem jezdil na 19" a na naše cesty nic moc pro podvozek.Přeju mnoho šťastných kilometru
děkuju za rady,ty se hodí..

M3maniac píše:no jen dej pozor aby to nakonec nebyla 530kato by mohlo být zbytečně silné a mělo by to zbytečně vysoké povinné ručení
vím,na co narážíš.pořád si však stojím za názorem,že 520d je dobrý motor,párkrát jsem s ním jel,ano,není to 6válec,ale stačí..

M3maniac píše:no jen dej pozor aby to nakonec nebyla 530kato by mohlo být zbytečně silné a mělo by to zbytečně vysoké povinné ručení

Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic