Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

MENU-heating/cooling

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
FrANTOMAS

#1 Příspěvek od FrANTOMAS »

píšu rovnou pětkařum, páč u 7 čkářů řešej všichni 32 a tudíž mi obvykle nikdo nic neporadí. Mám v e 38 r.v. 2000. Mám v ní Navi, ale takovou tu menší potvoru (4:3). Nicméně jedna z funkcí menu je heating a cooling. Je to to samé jako webasto? (manuál mám v němčině a německy neumim...) Když si totiž nastavim určitý čas a zahřátí, systém se zapne, chvíli funí větráky, pak něco cca 3 min bzučí (u řidiče) a pak je ticho a nic-to nevypadá úplně funkčně :-)
Všiml jsem si, že když je auto studené tak rychleji topí po krátké jízdě, ale původně jsem žil v domění, že si můžu nastavit čas, dojít k vozu a až nasednu-už buď bude klimatizován nebo vyhřátý.
Je tedy po popsání můj systém funkční, či ne, či něco dělám blbě? nebo je to jenom takovej trapnej pomocník ohřátí či schlazení?
Díky 5kaři, apropo bajlí sem měl ve škole dycky nejvíc, tak ste mi sympatičtí
Doktor1
Klubové ID: 78
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Doktor1 »

funkční to je,ale ne úplně.. zdá se,ze ti do toho nejde palivo,asi..
Protože to naběhne,ale protože to nemá přísun paliva,tak to zase vypne..
Zkus když to zapneš,jestli ti jde z malýho výfuku pod řidičem vzduch,jestli je teplej nebo studenej... a je třeba,aby bylo pod 15st C,a v nádrži víc než rezerva... jinak to nespustí..
airbone
Klubové ID: 1836

#3 Příspěvek od airbone »

jj,ked to nacasujes na urcity cas, musi to zacat topit a topi to 30minut, potom sa to vypne. Mam to v 530d a tiez navi, ale 16:9. Inac, da sa to aj zapnut priamo - direct start bufik by sa mal rozbehnut, nemusis to casovat.
Odpovědět