zdravim, ludia poradte mi idem davat menit vsetky oleje a filtre. FILTRE som kupil olejovy, palivovy, a vzduchovy vsetko od znacky FRAMM. no len ma caka este nemrznuca do chladica a motorovy olej. Neviem co tam mozem naliat rozmyslal som nemrznuce od znacky SHERON dufam ze nema BMW nejaku predpisanu kapalinu a do motora mi odporucili v motose DIVINOL 5W40 zevraj je to celkom dobra znacka co vy nato? mam tam teraz tiez 5W40 ale neviem ci to uz neni moc riedke na 250 000km. poradte prosim ci som kupil dobre filtre a co stymi kvapalinami dik za kazdu radu.
respect541 píše:zdravim, ludia poradte mi idem davat menit vsetky oleje a filtre. FILTRE som kupil olejovy, palivovy, a vzduchovy vsetko od znacky FRAMM. no len ma caka este nemrznuca do chladica a motorovy olej. Neviem co tam mozem naliat rozmyslal som nemrznuce od znacky SHERON dufam ze nema BMW nejaku predpisanu kapalinu a do motora mi odporucili v motose DIVINOL 5W40 zevraj je to celkom dobra znacka co vy nato? mam tam teraz tiez 5W40 ale neviem ci to uz neni moc riedke na 250 000km. poradte prosim ci som kupil dobre filtre a co stymi kvapalinami dik za kazdu radu.
BMW 520i e39 1998
Najprv neco kupis a potom sa pytas ci si dobre kupil?
Nemrzku od BMW, olej Total quartz 9000 5w40 (ked ti nezere olej tak mozes ostat pri 5w40)
Filtre nabuduce kup Hengst alebo Mann.