Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Startovací booster

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
sturmann

#1 Příspěvek od sturmann »

Hoj, zajímal by mě Váš názor na pomocné startování. Mám E34 524TD. Kdyby klekla baterka v zimě, což se mi občas stane :oops: . Nastartuju pomocí třeba tohodle http://www.filson.cz/engine.php?idin=(i ... 9)&lang=cz (celej odkaz zkopírujte do přík. řádku v prohlížeči, jinak nefunguje) . Nebo potřebuju silnější zdroj. Má někdo zkušenost? Dík
JanK

#2 Příspěvek od JanK »

ahoj,táta ma neco podobneho na jeho hlidanem parkovisti,prej se s tim necha v poho nastartovat i dodavka o objemu2,9l...kdybys chtel,dej vedet...jedno prodává z duvodu zruseni jednoho parkoviste
tds

#3 Příspěvek od tds »

čau jo nastartovat by jsi mohl,ale myslím jestli ti to nebafne na 1 pokus tak ta stanice půjde do.p...éčka (vybije se)
sturmann

#4 Příspěvek od sturmann »

No to se právě bojím, aby tenhle od FILSONA 17Ah baterie nebyl slabej.
Dan td
Klubové ID: 590

#5 Příspěvek od Dan td »

sturmann píše:Hoj, zajímal by mě Váš názor na pomocné startování. Mám E34 524TD. Kdyby klekla baterka v zimě, což se mi občas stane :oops: . Nastartuju pomocí třeba tohodle http://www.filson.cz/engine.php?idin=(i ... 9)&lang=cz (celej odkaz zkopírujte do přík. řádku v prohlížeči, jinak nefunguje) . Nebo potřebuju silnější zdroj. Má někdo zkušenost? Dík
Já přesně s tímhle startoval 2,5i - baterka v autě total KO, ani nerozsvítila kontrolky. Na tohle to točilo skoro čtvrt hodiny, než to zdechlo. Vzhledem k tomu, že konkrétně tento jde sehnat za sedm-osm set, bych to moc neřešil. Taky ho v zimě občas použiju - je to dobré, když nemůže někdo nastartovat, nemusím tahat kabely, podám mu booster a sedím v teple :)
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Odpovědět