Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spotřeba ve městě-523i E39
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, vím že už zde zaznělo spoustu témat na spotřebu, ale všechny se týkali kombinované spotřeby. Mě by tedy zjímala spotřeba ve městě. Já osobně se dostávám se svou 523i na nehorázných 14-15l a to se snažím jezdit co nejrozumněji. Je to normální nebo už může být načatá lamda? Na diagnostice nic nezjistili.
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš kombiné 10,5 tak to fakt nic řešit nemusíš. Myslím, že je to naprosto v normě. Normované údaje do techničáku se získávají způsobem, kterému bychom se všichni akorát zasmáli, na ty bych vůbec nebral ohled. A to je BMW ještě jedna z těch slušnějších automobilek, která tam uvádí spotřeby, které se při troše snahy opravdu dají dosáhnout.Turbo9 píše:Při kombinovaný se dostávám na 10,5l. Ale překvapil mě rozdíl oproti údajúm v techničáku, kde se uvádí 12,3l ve městě.
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
mám v rodině mimo jiné taky 523iT a čistě město jezdí do 12l ... snad jen pokud jezdíš vzdálenost do 10km a pak necháš vychladnout a zase znovu krátkou vzdálenost je možné se dostat na 15l....
imho i moje 323i e36 jezdí stejně (o 0,2l mín vzhledem k váze), tchýnina 323ia E46 jezdí do 13,5l a to jede každý den 8km do práce a pak zpět a pokaždé v koloně, takže si myslím že ta spotřeba je nepřijatelná a osobně bych hledal v něčem chybu
imho i moje 323i e36 jezdí stejně (o 0,2l mín vzhledem k váze), tchýnina 323ia E46 jezdí do 13,5l a to jede každý den 8km do práce a pak zpět a pokaždé v koloně, takže si myslím že ta spotřeba je nepřijatelná a osobně bych hledal v něčem chybu