Prosil bych o radu, mám docela volné vnitřní paraboly, prej je to tím, že jsou urvaný vnitřní držáky. Již jsem je zakoupil, ale nevím jak přesně na to, abych něco neponičil uvnitř. Jak správně postupovat při rozebírání ??? Děkuji za radu. Jinak jak vyndat světlo vím
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Světla E39 xeon - vnitřek se mele jak vyměnit držáky ??
Ahoj všem příznivcům BMW .
Prosil bych o radu, mám docela volné vnitřní paraboly, prej je to tím, že jsou urvaný vnitřní držáky. Již jsem je zakoupil, ale nevím jak přesně na to, abych něco neponičil uvnitř. Jak správně postupovat při rozebírání ??? Děkuji za radu. Jinak jak vyndat světlo vím
) jedná se mi o vnitřek světla. Moc děkuji za informaci.
-
zubatafish
- Kontaktovat uživatele:
ja som na svojich predfacelift rozoberal spredu tie skla - menil som ich, islo to lahko, stacilo vybrat svetla, poodhackavat take klipsne po obvode a to sklo pekne zide dole...
nasledne tam mas taky plast, paraboly, neskumal som to uz dalej ale predpokladam ze toto je jedina cesta kade sa k tomu da dostat...
nasledne tam mas taky plast, paraboly, neskumal som to uz dalej ale predpokladam ze toto je jedina cesta kade sa k tomu da dostat...