Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Diagnostika+Repase vstrikovaciho cerpadla TDS
-
- Klubové ID: 2009
TAKZE ANI ZLIN ANI NIC POBLIZ,NIKDO NEDELA BMW.NIKDO TEDA NEPORADI ZA ROZUMNOU CENU?V AUTOSYNOTU REKLI ZE TYTO STARE AUTA NEDELAJI,MOZNA NEJAKY SERVIS...UZ SI NEPAMATUJU SNAD BUCHTIK.NEBO MAM ZAPLATIT REG.POPLATEK,NEBO MAM ZRUSIT TU FOTKU,NEBO KURVA MAM UDELAT CO!ZREJME V OKOLI UH,ZLIN NIKDO BMW NEDELA A JESTLI TAK NA PICU.JSEM NASRANY TIM VIC PROTOZE SAM JSEM MIMO CR A AUTO POTREBUJU ZA TRI TYDNY ODVEZT.NERAD BYCH ZASE ZAPLATIL ZA NECO JAK MINULE DO FUNGUJE ALE JAKMILE POUZIJU KLIC TAK NEFUNGUJE MUSIM ZASE POUZIT KLIC A OTEVRIT DVERE.CO SE TO U NAS DOPRDELE DEJE?BUD TOMU ROZUMIM NEBO TO NEDELAM.NEKDO MI TADY PSAL ZE MI POSLE NAVOD ZAPOJENI A CEKAM UZ PUL ROKU,NA TO TED KASLU CHCI VYRESIT STARTOVANI ALE JAK VIDIM TAK TO BUDU MUSET NACHYSTAT PENIZE A RISKNOUT TO.ZREJME TO TU FUNGUJE = KDYZ JSEM SE SPALIL JA AT SE SPALI I OSTATNI.......................
-
- Klubové ID: 2009
Muj problem: Auto nenastartuje na Brnknuti.Za studena asi na podruhe pricemz tak 10 vterin trochu kolisaji otacky,nekdy nastaruje a hned chcipne.Za tepla chyta tak na PO3ti a musim delsi dobu tocit.Jednou nebo dvakrat to chciplo za jizdy ale to bylo v prubehu asi roku.Ty starty jsou porad stejne, delalo to uz kdyz jsem to kupoval.Takze shanim rozumneho automechanika ktery tomu rozumi a pujde po problemu.
V Jihlave je typek co tlakuje hlavy a cerpadla dela taktez. Ja mam odnej novy cerpadlo za 12000 ,- zabaleny v igelitu. Teply starty se opoznani vylepsily,ale zastudena jeto nic moc, spotreba se tak o litr snizila. V mem pripade celkove opotrebeni motoru,ale stejne jezdim porad a hodne a za vosum litru na sto
! Nemuzu si stezovat a to ze necape nacvrk mi neva
. Ty studeny strty muzou bejt zhavicema bo vstrikama...prej...

Jelikoz mas spatne i studene starty, prekontroluj nejprve zhavici svicky,to neni zas az takovej problem...zvladnes to sam nebo s jakymkoliv automechanikem.Kdyz se to nezlepsi, tak vstriky.Ale cerpadlo je taky pekne nacate, pokud to startuje spatne i teple,ale to nech nakonec.Kdyz budes mit venku vstriky,nech si zmerit tlaky ve valcich.Tam by mohl byt taky problem....