Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

pár el závad e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ilegaltuner
Klubové ID: 1448
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od ilegaltuner »

1. nejede ventilátor- teada kdž zapnu klíček tak se intenzivně rozfouká,ale po cca 5sec to přestane a na ovadači to nefunguje vůbec.
2.odstřikovače motorek je funkčí skoušel jsem ho,ale prostě to nefunguje
3. zadní okna
4. přední pravé světlo se nějak divně zapíná,né vždy se nahodí.

Pojstky jsou všechny gut,ale v té krabičce ůplně vlevo dole není jedno relé,nevím jestli tam má být a jaké vůbec.

Jde o e34 s m30 motorem.
Dík za rady
berkelay
Klubové ID: 1823

#2 Příspěvek od berkelay »

sorry za ot, ale s tim pravym prednim svetlem mam stejny problem, na prvni pokus se proste nezapne, jen parkovacka, a kdyz se vracim zpet na parkoviste a parkuju tak na stene vidim, ze uz svetlo zase sviti. Menil jsem ten konektor pripojeni ale dela to porad, tak snad to tady nekdo vyresi. Nemuze to byt treba nejake rele ktere se spatne spina ?
ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ilegaltuner »

plis nikdo neporadí?
ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od ilegaltuner »

Tak jsem zjistil, že motorky oken jsou funkční, netušíte, čím to může být?
Martinéz
Klubové ID: 356

#5 Příspěvek od Martinéz »

k tem zadnim oknum, ja v nich amm treba nejakyho sotka.. obcas prestanou obe jit, rele cvaka, ale proste nesjedou.. po lete sem riznul dverma a jedno zaclo, druhy po chvili taky.. pak zas nic, tak jsem to dal pri precalounovani tapecu elektrikari a ten nevedel.. tak jsem se v tom zacal hrabat ja a najednou se nak rozmohly a zase chodej.. nerozumim:(
ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ilegaltuner »

Martinéz píše:k tem zadnim oknum, ja v nich amm treba nejakyho sotka.. obcas prestanou obe jit, rele cvaka, ale proste nesjedou.. po lete sem riznul dverma a jedno zaclo, druhy po chvili taky.. pak zas nic, tak jsem to dal pri precalounovani tapecu elektrikari a ten nevedel.. tak jsem se v tom zacal hrabat ja a najednou se nak rozmohly a zase chodej.. nerozumim:(
mněl jsem odpojenou baterku a když jsem ji zapojil okno se samo stáhlo.Na tlačítka to nereagovalo a pak jsem ho zatáhl klíčkem při zavíráníí auta.které relé je na ty okna?
Odpovědět