Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

sedacka e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od illa-illa »

prosim jak demontovat sedacku ? nenasel sem zadny sroub nic ... :cry: mozna jsem slepy .... a mam problem s vyskovym nastavenim sedadla, packa nereaguje ... cim to muze byt ?? :cry: uz me nebavi jezdit s vystrcenou hlavou z sibru :roll:
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Player1 »

Šrouby jsou schovany pod plastovýma lištama na koncích kolejnic. Stačí je vycvakat a dostaneš se na šrouby. Měly by tam být torxy, ale číslo už nevím. Jinak od té páky je asi vypadený nějaký táhlo, jestli je to takhle řešeny. To zjistíš asi až ji vytáhneš ven :wink:
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od illa-illa »

diky ! snad se povede :Policie: ... dole jsem nasel nejake vysici lanko treba to je ono :lol:
Player1
Klubové ID: 754
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Player1 »

illa-illa píše:diky ! snad se povede :Policie: ... dole jsem nasel nejake vysici lanko treba to je ono :lol:
Jo, to je možny, ale taky to třeba může být regulace výšky pásu-nastavuje se podle posunutí sedadla
Pietro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Pietro »

Na 90 procent je totorx c.14, a srouby jsou jen vzadu na kolejnickách, vepredudrzi sedacka v hacich. Jo a treti sroub drzi pas, ten je taky prisroubovany k sedacce. Pak se jen vycvakne lanko slouzici k natahovani pasu a je sedacka venku. P
illa-illa
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od illa-illa »

Pietro píše:Na 90 procent je totorx c.14, a srouby jsou jen vzadu na kolejnickách, vepredudrzi sedacka v hacich. Jo a treti sroub drzi pas, ten je taky prisroubovany k sedacce. Pak se jen vycvakne lanko slouzici k natahovani pasu a je sedacka venku. P
Diky !! :Poklona:
Odpovědět