Ahoj,
chtěl bych se zeptat. Mám možnost koupit výše uvedené vozidlo. Bazarista tvrdí, že jediný problém, který vozidlo má, je že pokud je v nádrži paliva némě než polovina nafty, tak to nejede.
Nevíte čím by to mohlo být? Je tam někdě nějaké podávací čerpadlo? Kolik by asi stála oprava?
Díky a ahoj
Žbrolík (BMW čekatel)
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
525 TDS E34 - nejde pokud není nádrž plná
-
- Klubové ID: 1266
ahoj když nefunguje podávací čerpadlo v nádrži tak auto nejede když máš mín jak 20-30 litrů nafty. Tohle už jsem taky řešil čerpadlo jsem spravil a za dva měsíce kleklo znovu , vyzkoušel jsem jednoduchou věc čerpadlo jsem vyhodil protáhl jsem hadičku až na dno nádrže a jezdí to i bez čerpadla až do poslední kapky .

-
- Klubové ID: 1329
- Kontaktovat uživatele:
teoreticky by to auto melo jet pořád.. vstřikovací čerpadlo si bere naftu samo ale je možny že pokud spadne nafta a dopravní čerpadlo nefunguje tak vstřik.č. nenatlakuje... prvni koukni jestli vubec mas proud na čerpadle.. (je v kufru pod černym výkem).. měl sem taky něco podobnýho akorad s tim rozdílem že mi šlo nepravidelně.. tak sem to v pojistkovy skrini přepojil na spinačku, takže mi běží pořad při otočení klíčku...