Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jaký rezonátor na e34 525 M50, dekuji
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
neřeším zvuk, ani emise, to je mě jedno, jenom chci aby když tam kat nebude, aby ho něco zastoupilo. Je potřeba tam mít něco co bude rozhánět ty plyny. A když je Kat KO, tak je lepší ho vydělat. a stejně, viděl jsi nějakou seriovou e34 starší 15ti let, co by prošla na emisematal píše:Vykašli se na rezonátor, zvuk R6 je pěknej i bez toho..![]()
Až půjdeš na emise, tak neprojdeš, pokuď to nebudeš dělat přez známého..

-
- Klubové ID: 321
ano .. prosel jsem s emisema s hodnotami, nad kteryma se emisni technik doslova rozplyval (ja se v tom nejak extremne nevyznam 
to bude tema zanovnima origo katama ...
jsou 2, na kazdem potrubi jeden.
kupoval jsem je za 6tkc s tim, ze se jeste varily na puvodni potrubi ...
takze, pokud ti nekdo nabizi dobre katalyzatory za 1800 vcetne celeho prvniho dilu - takze plug&play, neresil bych to a chrochtal bych blahem.
petr

to bude tema zanovnima origo katama ...
jsou 2, na kazdem potrubi jeden.
kupoval jsem je za 6tkc s tim, ze se jeste varily na puvodni potrubi ...
takze, pokud ti nekdo nabizi dobre katalyzatory za 1800 vcetne celeho prvniho dilu - takze plug&play, neresil bych to a chrochtal bych blahem.
petr
nevím jak ses rozhodl, ale pokud budeš shánět rezonátor mám jeden na prodej... je to ten samej co nabízí HANZ na svých stránkách http://www.streetpro.cz/aktuality/detai ... _zprava=96magic píše:ale ja tam nechci dat katalizátor ale rezonátor, prostě kat dat do fuč! jinak víš nějakej ten průměr potrubí? a kat je tam teda jeden ne?
je to ten poslední nechám ti ho za polovic...