Zdravím všechny, dneska jsem koukal, že mám v předních světlech vodu. Mám tam xenony,tak jsem se rozhodl, že koupím čirou. Prosím poraďte mi, kde je koupit za dobré peníze. A mám koupit Angel eyes? Nemám s tím zkušenosti, jestli třeba ty kroužky nepraskaj ?
ja mam zamlzeny jedno dalkove svetlo a resim, jak jednoduse sundat to sklo, prej se to ma nejak nahrat fenem, ale nejak nevim, jak ten fen na parkoviste dostanu, lze to i jinak ?
berkelay píše:ja mam zamlzeny jedno dalkove svetlo a resim, jak jednoduse sundat to sklo, prej se to ma nejak nahrat fenem, ale nejak nevim, jak ten fen na parkoviste dostanu, lze to i jinak ?
Viděl jsem na Youtube borce z BMW E34 Tchaiwan klubu a ti ty světla dávali do mikrovlnky a pak to sklo jednoduše odlouply šroubovákem
To sklo se da sundat horkovzduskou,ale musis foukat na okraj skla ne na tu parabolu,jinak se ti posere to zrcadlo ...Zahrivat a zahrivat a pak sroubovakem lehce ppacit...jde to docela dobre..
AE nepraskaji, ale kazdou chvili tady nekdo shani nove sklo - staci male tuknuti kaminkem a je hotovo ... pokud mate nekdo jednu dalku navic, dejte vedet
milo píše:AE nepraskaji, ale kazdou chvili tady nekdo shani nove sklo - staci male tuknuti kaminkem a je hotovo ... pokud mate nekdo jednu dalku navic, dejte vedet
to Jumper..radim koupit nove klasik v druhovyrobe.. xenon bude svitit pruzracne a v pripade nutkani jen dodelej Angely, bude to opravitelny a s nadechem originalu z vlastni zkusenosti bych to jinak neudelal..
Pokud se tu ještě objeví někdo kdo dobastloval do e34 AE,čím je nejlepší nalepit zpět skla???Já to udělal čirým chemoprenem,drží dobře,ale po čase to lepidlo zažloutlo a je to jak vyreznutý ...
Sice je to celkem pozdě, dávat sem příspěvek po půl roce, ale snad to někdo bude číst a nekomu to pomůže. AE jsem sice ještě nedobasloval, ale světla jsem měl komplet rozkuchané kvůli vyčištění, neboť v tom bylo kotel prachu. Rozebrat to šlo relativně dobře po nahřátí horkovzdušnou pistolí. Nazpět jsem po vyčištění a odmaštění nalepil transparentním silikonem. Jezdím s tím tak skoro rok a skla neupadly.