Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Přístrojovka nebo display

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pupik33
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pupik33 »

Jde předělat přístrojovka z benzínové e39 2002 má už chromované rámečky na e39 2000 dieslovou 3Diesel spíše mi jde jen o display protože mám na svojem rozsypaný čaj díííkky všem za radu. a jak se vytahuje ať něco nezlomím
dexter

#2 Příspěvek od dexter »

jestli ti de jenom o display,tak myslím že jo.Možná by to spolu pracovalo i komplet,ale myslím,že tá novější bude mít něco navíc.
martin33
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od martin33 »

display se dá opravit a bude jako nový.
dejk55

#4 Příspěvek od dejk55 »

martin33 píše:display se dá opravit a bude jako nový.

jestli nějak jednoduše tak ja?? dik
airbone

#5 Příspěvek od airbone »

dejk55 píše:

No, az take jednoduche to nebude. Treba totiz rozobrat cele budiky vratane ruciciek..... a potom vymontovat ten display a poprerusovane kontakty na plochom gumokabli vhodnou hrotovou pajkou preletovat naspat.... A potom uz len zlozit... :D
martin33
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od martin33 »

airbone píše:
dejk55 píše:

No, az take jednoduche to nebude. Treba totiz rozobrat cele budiky vratane ruciciek..... a potom vymontovat ten display a poprerusovane kontakty na plochom gumokabli vhodnou hrotovou pajkou preletovat naspat.... A potom uz len zlozit... :D

to nevím já je vyndám a odvezu rádiákovi a on to dá dohromady :lol: :lol: chce většinou 2000.- až 2500.-
pupik33
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pupik33 »

Tak jsem to odzkoušel z benzínové 2002 to jede naprosto stejně jenom jeden problém je ž já mám automat a to byl manuál tak se na displayi nezobrazují údaje o zařazeném stupňi ale jinak v pohodě.
airbone

#8 Příspěvek od airbone »

TO je zaujimave, ja mam tiez manual 530d, ale ked dam test na rozsvietenie vsetkych kontroliek, tak tam mam aj displej pre automaticku prevodovku - PRND4321. Inac, tie budiky si len prehodil a isli?
pupik33
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od pupik33 »

ano všechny funkce jsou aktivní až na ten automat.
kupca

#10 Příspěvek od kupca »

Tak jestli to budete chtít opravit tak pro členy za 1600,pro nečleny za 2000 v Plzni s půlroční zárukou (pokud už se to někdo nesnažil opravit), víc pro vás neudělá nikdo, jedině novou. (Dvouletá záruka?)

Letovat se to nedá, je na to speciální technologie, bohužel v ČR tyhle spoje opravuje snad jen jedna firma (je v Plzni), ale tohle neopraví, nedostanou to do stroje, navíc nemají práve ten "správný" propojovací pásek, což bývá problém u většiny zařízení. Opravují LCD displeje a dělají záchranu dat z disků. http://www.elsin.cz, ale jak jsem psal, dislej z auta neopraví.
zubatafish
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od zubatafish »

kupca píše:Tak jestli to budete chtít opravit tak pro členy za 1600,pro nečleny za 2000 v Plzni s půlroční zárukou (pokud už se to někdo nesnažil opravit), víc pro vás neudělá nikdo, jedině novou. (Dvouletá záruka?)

Letovat se to nedá, je na to speciální technologie, bohužel v ČR tyhle spoje opravuje snad jen jedna firma (je v Plzni), ale tohle neopraví, nedostanou to do stroje, navíc nemají práve ten "správný" propojovací pásek, což bývá problém u většiny zařízení. Opravují LCD displeje a dělají záchranu dat z disků. http://www.elsin.cz, ale jak jsem psal, dislej z auta neopraví.

pardon za OT ale za jak dlouho je to hotové?? Ja su od Brna a chcel bych to sparavit ale zas kvuli tomu točit dvakrát plzeň ne dost vostry pro mě (hlavně časově)
zubatafish
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od zubatafish »

kupca píše:Tak jestli to budete chtít opravit tak pro členy za 1600,pro nečleny za 2000 v Plzni s půlroční zárukou (pokud už se to někdo nesnažil opravit), víc pro vás neudělá nikdo, jedině novou. (Dvouletá záruka?)

pardon za OT ale za jak dlouho je to hotové?? Ja su od Brna a chcel bych to sparavit ale zas kvuli tomu točit dvakrát plzeň ne dost vostry pro mě (hlavně časově)
Odpovědět