LEVNÉ POVINNÉ RUČENÍ A HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ
-
caky
obsah:
1000-1250cm3-2010,-Kč
1250-1350cm3-2201,-Kč
1350-1650cm3-3118,-Kč
1650-1850cm3-3340,-Kč
1850-2000cm3-5058,-Kč
2000-2500cm3-5199,-Kč
nad 2500cm3-7442,-Kč
Připojištění čelního skla na částku 15 000,-Kč za roční pojistné 500,-Kč.
Jsem zástupce licencované makléřské akciové společnosti,která má uzavřené rámcové smlouvy s pojišťovnami.Vzhledem k velkým obratům pojistného jsem schopen Vám nabídnout tyto sazby.Současně jsme držiteli licence MF ČR jako samostatný likvidátor pojistných událostí,čímž pro své klienty jsme schopni zajistit komplexní služby s nejvýšší možnou výššíí plnění.Současně Vám spočítám velice lukrativní havarijní pojištění.V rámci této smlouvy nejsou uplatňovány bonusy ani hlavně malusy(tzn.navýšení pojistného v případě pojistné události).Telefon:775217604
1000-1250cm3-2010,-Kč
1250-1350cm3-2201,-Kč
1350-1650cm3-3118,-Kč
1650-1850cm3-3340,-Kč
1850-2000cm3-5058,-Kč
2000-2500cm3-5199,-Kč
nad 2500cm3-7442,-Kč
Připojištění čelního skla na částku 15 000,-Kč za roční pojistné 500,-Kč.
Jsem zástupce licencované makléřské akciové společnosti,která má uzavřené rámcové smlouvy s pojišťovnami.Vzhledem k velkým obratům pojistného jsem schopen Vám nabídnout tyto sazby.Současně jsme držiteli licence MF ČR jako samostatný likvidátor pojistných událostí,čímž pro své klienty jsme schopni zajistit komplexní služby s nejvýšší možnou výššíí plnění.Současně Vám spočítám velice lukrativní havarijní pojištění.V rámci této smlouvy nejsou uplatňovány bonusy ani hlavně malusy(tzn.navýšení pojistného v případě pojistné události).Telefon:775217604
-
honsska
- Klubové ID: 1132
-
100RM
- Klubové ID: 675
Mozno to bude zniet sobecky, ale to ci to niekomu vyplatia zajtra alebo za rok mi je uplne u prdele ...honsska píše:to je pekny ale cena se pozna až když prijde na placeni daneho subjektu poškozenemu,nebo jinak ,nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levne veci!
7er. True definition of luxury. Yours.
-
Vlasta
- Člen Klubu
- Klubové ID: 148
Asi tak, problém nastává, když škoda vznikne tobě a viník bude pojištěnej u ještě "horší" pojišťovny.100RM píše:Mozno to bude zniet sobecky, ale to ci to niekomu vyplatia zajtra alebo za rok mi je uplne u prdele ...honsska píše:to je pekny ale cena se pozna až když prijde na placeni daneho subjektu poškozenemu,nebo jinak ,nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levne veci!
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
caky
Máme současně licenci jako likvidátor takže si dělám likvidace sám a snažím se dostat pro klienta co nejvyší možné poj.plnění.Pojišťovny nemám rád vím jaké jsou,ale já stojím na straně klientů.Vlasta píše:Asi tak, problém nastává, když škoda vznikne tobě a viník bude pojištěnej u ještě "horší" pojišťovny.100RM píše:Mozno to bude zniet sobecky, ale to ci to niekomu vyplatia zajtra alebo za rok mi je uplne u prdele ...honsska píše:to je pekny ale cena se pozna až když prijde na placeni daneho subjektu poškozenemu,nebo jinak ,nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levne veci!
-
Vlasta
- Člen Klubu
- Klubové ID: 148
Jenomže většina pojišťoven má ještě svýho supervizora a pojistné plnění může být nižší, než výpočet odhadce. Já uvažuju taky o změně, mám tady velice slušnou nabídku od kamarádky-makléřky, blbý je, že jsem měnil v červnu, tak musím chvilku počkat.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
PavelP
No a taky když tě nechaj podepsat,že poškozený souhlasí s odpisovou hodnotou vozu,protože se oprava podle nich už nevyplatí, To jsem je ( pojištováky ) chtěl v ten moment nakopat do prdele.Zaplatily mě hovno a kdybych si nesehnal náhradní díly z klubu nebo z vrakáren co znám, tak jsem auto dohromady vůbec nedal.Oni to ví ,a tak si tohle dovolí.Tak si Pane caky nechte blbý keci,že stojíte při klientech.Příště a to nedej bože ,až budu mít havárku, tak si najmu právníka na vyřízení této záležitosti ( i když mu zaplatím,tak na tom vydělám ). To je moje zkušenost.Protože v tomhle blbým státě proti praktikám pojištoven normální smrtelník nic nezmůže.A pro doplnění pojištovna která měla plnit byla CPP.
PavelP
PavelP
-
caky
Pane PavleP , nejsem zaměstnanec pojišťovny abych hájil jejich zájmy,při totální škodě se vychází ze znaleckého standartu pro oceňování motorových vozidel,kterým se řídí všechny pojišťovny..PavelP píše:No a taky když tě nechaj podepsat,že poškozený souhlasí s odpisovou hodnotou vozu,protože se oprava podle nich už nevyplatí, To jsem je ( pojištováky ) chtěl v ten moment nakopat do prdele.Zaplatily mě hovno a kdybych si nesehnal náhradní díly z klubu nebo z vrakáren co znám, tak jsem auto dohromady vůbec nedal.Oni to ví ,a tak si tohle dovolí.Tak si Pane caky nechte blbý keci,že stojíte při klientech.Příště a to nedej bože ,až budu mít havárku, tak si najmu právníka na vyřízení této záležitosti ( i když mu zaplatím,tak na tom vydělám ). To je moje zkušenost.Protože v tomhle blbým státě proti praktikám pojištoven normální smrtelník nic nezmůže.A pro doplnění pojištovna která měla plnit byla CPP.
PavelP
-
lupik
- Klubové ID: 479
jj, přesně v takovy situaci sem byl, teda vlastně ještě sem (triglav)Vlasta píše:Asi tak, problém nastává, když škoda vznikne tobě a viník bude pojištěnej u ještě "horší" pojišťovny.100RM píše:Mozno to bude zniet sobecky, ale to ci to niekomu vyplatia zajtra alebo za rok mi je uplne u prdele ...honsska píše:to je pekny ale cena se pozna až když prijde na placeni daneho subjektu poškozenemu,nebo jinak ,nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levne veci!
-
lupik
- Klubové ID: 479
takže si jeden znichcaky píše:Pane PavleP , nejsem zaměstnanec pojišťovny abych hájil jejich zájmy,při totální škodě se vychází ze znaleckého standartu pro oceňování motorových vozidel,kterým se řídí všechny pojišťovny..PavelP píše:No a taky když tě nechaj podepsat,že poškozený souhlasí s odpisovou hodnotou vozu,protože se oprava podle nich už nevyplatí, To jsem je ( pojištováky ) chtěl v ten moment nakopat do prdele.Zaplatily mě hovno a kdybych si nesehnal náhradní díly z klubu nebo z vrakáren co znám, tak jsem auto dohromady vůbec nedal.Oni to ví ,a tak si tohle dovolí.Tak si Pane caky nechte blbý keci,že stojíte při klientech.Příště a to nedej bože ,až budu mít havárku, tak si najmu právníka na vyřízení této záležitosti ( i když mu zaplatím,tak na tom vydělám ). To je moje zkušenost.Protože v tomhle blbým státě proti praktikám pojištoven normální smrtelník nic nezmůže.A pro doplnění pojištovna která měla plnit byla CPP.
PavelP
-
caky
To asi těžko ale musíš vědět a znát různé kličky jak si i za této situca pomoci a hlavně mít správné lidi na správných místech..Ted jsem získal klienta který měl rok a půl starou pojistnou událost,kterou jsem nechal znovu otevřít a klientovi doplatili 75000,-kč na pojistném plnění..lupik píše:takže si jeden znichcaky píše:Pane PavleP , nejsem zaměstnanec pojišťovny abych hájil jejich zájmy,při totální škodě se vychází ze znaleckého standartu pro oceňování motorových vozidel,kterým se řídí všechny pojišťovny..PavelP píše:No a taky když tě nechaj podepsat,že poškozený souhlasí s odpisovou hodnotou vozu,protože se oprava podle nich už nevyplatí, To jsem je ( pojištováky ) chtěl v ten moment nakopat do prdele.Zaplatily mě hovno a kdybych si nesehnal náhradní díly z klubu nebo z vrakáren co znám, tak jsem auto dohromady vůbec nedal.Oni to ví ,a tak si tohle dovolí.Tak si Pane caky nechte blbý keci,že stojíte při klientech.Příště a to nedej bože ,až budu mít havárku, tak si najmu právníka na vyřízení této záležitosti ( i když mu zaplatím,tak na tom vydělám ). To je moje zkušenost.Protože v tomhle blbým státě proti praktikám pojištoven normální smrtelník nic nezmůže.A pro doplnění pojištovna která měla plnit byla CPP.
PavelP![]()
-
honsska
- Klubové ID: 1132
jinou odpoved sem nemohl čekat,u monitoru je každej silak100RM píše:Mozno to bude zniet sobecky, ale to ci to niekomu vyplatia zajtra alebo za rok mi je uplne u prdele ...honsska píše:to je pekny ale cena se pozna až když prijde na placeni daneho subjektu poškozenemu,nebo jinak ,nejsem tak bohatej abych si mohl kupovat levne veci!