Na e34 nesviti display ukazatele kilometru a nesviti BC.
Jaka je na to investice, popripade jak se to da opravit?
Diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nesviti Budiky a BC
-
- Klubové ID: 1836
Problem je pravdepodobne v popraskanych spojoch na plochom gumokabli v pristrojovke. Riesenie je bud vymena budikov, alebo oprava, co znamena vymontovat budiky, rozobrat ich a jednotlive spoje prepajkovat hrotovou pajkou. V nemecku to bezne opravuju firmy za cenu okolo 100eur. U nas ti to spravi lepsi elektrikar. Mam navod na opravu, ale len pre E39 a navyse v anglictine, tak neviem ci ti to pomoze. Na druhej strane si vsak myslim, ze zohnat nove budiky pre E34 by nebol az taky velky problem. Daju sa zohnat za velmi priaznivu cenu.fotobobo píše:Na e34 nesviti display ukazatele kilometru a nesviti BC.
Diky
airbone píše:Problem je pravdepodobne v popraskanych spojoch na plochom gumokabli v pristrojovke. Riesenie je bud vymena budikov, alebo oprava, co znamena vymontovat budiky, rozobrat ich a jednotlive spoje prepajkovat hrotovou pajkou. V nemecku to bezne opravuju firmy za cenu okolo 100eur. U nas ti to spravi lepsi elektrikar. Mam navod na opravu, ale len pre E39 a navyse v anglictine, tak neviem ci ti to pomoze. Na druhej strane si vsak myslim, ze zohnat nove budiky pre E34 by nebol az taky velky problem. Daju sa zohnat za velmi priaznivu cenu.fotobobo píše:Na e34 nesviti display ukazatele kilometru a nesviti BC.
Diky
Doneslo se mi, ze kdyz vymenis budiky, tak by jsi to taky nemusel
nastartovat. V budikach je pry udajne Imobiliser.
To by me zajimalo, kolik stoji uplne nove budiky na E34...
-
- Klubové ID: 1836
Hmm, no asi budiky sa nekoduju, immobilizer ma na starosti EWS nie? Podla mna tiez sa budiky daju bez problemov vymenit. Len musis mat presne taky diel, aky treba. Inac som sa teraz hrabal v ETK a v TIS a zistil som, ze na e34 su aj jednotlive diely pre budiky ako samostatne casti. Aj LCD displej. Mozem ti napisat cislo dielu a mozes sa opytat priamo u bmw, co by vysiel, ale podla mna to bude tiez palka...