Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Investice do E34 dotaz
Ahoj, mam tady sepsany seznam, co by bylo potreba vymenit na jedne
E34 kterou bych chtel koupit. Mohl by mi nekdo pomoc spocitat, kolik by to stalo vsechno vymenit vcetne prace? Diky moc
Typ: E34 RV 96 Touring TDS
1. silentbloky Z nápravnice
2. sjetá vnitřní hrana Z pneu
3. Z ložiska hlučná
4. poškození karoserie u Z kola
5. hardy spojka
6. silentbloky převodovky
7. spodní kryty poškozený a uvolněný
8. P kotouče - hrany
9. pomocný čep řízení
10. dorazy P tlumičů
11. únik nafty ze vstřikovacího čerpadla
12. únik oleje z horního víka motoru
13. celý vůz poškozen od krup
14. poškozen PZ blatník (hrana) - koroze
Predem diky moc
E34 kterou bych chtel koupit. Mohl by mi nekdo pomoc spocitat, kolik by to stalo vsechno vymenit vcetne prace? Diky moc
1. silentbloky Z nápravnice
2. sjetá vnitřní hrana Z pneu
3. Z ložiska hlučná
4. poškození karoserie u Z kola
5. hardy spojka
6. silentbloky převodovky
7. spodní kryty poškozený a uvolněný
8. P kotouče - hrany
9. pomocný čep řízení
10. dorazy P tlumičů
11. únik nafty ze vstřikovacího čerpadla
12. únik oleje z horního víka motoru
13. celý vůz poškozen od krup
14. poškozen PZ blatník (hrana) - koroze
Predem diky moc
-
- Klubové ID: 881
pokud budes kupovat nove org dily, tak ses v tom za raketu, pokud druhovyrobu tak taky pocitej s dostatkem financi...podle me to auto by muselo bejt za minimalni cenu, aby se ti tohle vsechno vyplatilo...jinak rocniky 96 uz jiste koupis E39 
jinak zkus http://www.elitecat.cz/ nebo http://obchod.autokelly.cz/ , vem si tuzku, papir a kalkulacku a muzes si sam spocitat kolik to bude stat....A za praci pocitej taky dalsi love...

jinak zkus http://www.elitecat.cz/ nebo http://obchod.autokelly.cz/ , vem si tuzku, papir a kalkulacku a muzes si sam spocitat kolik to bude stat....A za praci pocitej taky dalsi love...
je to dost relativní otázka:fotobobo píše:Ahoj, mam tady sepsany seznam, co by bylo potreba vymenit na jedne
Ulozeni vyfuku
silentbloky zadni napravy
loziska zadni
hardispojka
natrhany gumy prevodovky
spodni kryt motoru
kotouce predni
pomocny cep rizeni
dorazy tlumicu prednich
cerpadlo unik nafty
viko na motoru netesni
kapota dolicky od kroupu
strecha dolicku od kroupu
Predem diky moc
když už dorazy-jaké jsou tlumiče?
když už je špatný pomocný čep jak je na tom zbytek nápravy?sám se nevysere.
když je natržená hardy spojka a utržená přev.ze silentbloků tak tomu musel někdo dávat dobrou čočku!jak je na tom potom spojka?
když už kotouče tak i s deskama. atd atd!!
je fakt že když vše povyměnuješ tak máš auto v relativně dobrém stavu a můžeš se na něj spolehnout.
ale můj odhad i s čerpadlem a lakem je cca 50 tis.
To uz je treti E34 ktera ma nejake defekty...Uz me nebavi ji shanet.
Mam 110.000,- v kapse na koupi, ale potrebuji ji bez investic.
Zatim to ale vypada, ze budu muset jit do jinne znacky auta.
E34 Touring 95-96 TDS mazel bez investic zatim nenalezen...
To zamrzi, a to bych rad odjel pristi tyden ma dovolenou...
-
- Kontaktovat uživatele:
Malokdo je takovy blb jako ja, aby cpal prachy do staryho autafotobobo píše:To uz je treti E34 ktera ma nejake defekty...Uz me nebavi ji shanet.

-
- Moderátor
- Klubové ID: 510
Mno já nevím,ale přijde mi že všichni chtějí koupit ojeté,10 a více let staré auto bez investic.Přeci musíš počítat že po koupi to bude chtít nějakou investici.Navíc když jsem sháněl já E34 tak mě tak nějak přišlo že E34 po face 92 vyjde na nějakých 80-100 tis. a po face 95 na 130-150tis. a je jedno za kolik to auto koupíš,protože když koupíš levně tak ty prachy do toho nasypeš stejně.
-
- Klubové ID: 1612
To auto je pomalu šrot,do toho bych nešel.Leda že by bylo zadara,takhle do toho nacpeš nejspíš víc než za co ho koupíš...Musíš hold čekat,ale vždy se nechá sehnat něco alespoň trochu slušnýho,neříkej že na internetu nikde není nic,co by bylo alespoň lepší než tohle.Hold asi budeš muset slevit z nároků,radši kup něco staršího a v lepším stavu,než 96ku v šrotu...
-
- Klubové ID: 286
Vítej v klubu.Já do e34 za 2,5 roku vrazil 180.000.- !!!Demostenes píše:Malokdo je takovy blb jako ja, aby cpal prachy do staryho autafotobobo píše:To uz je treti E34 ktera ma nejake defekty...Uz me nebavi ji shanet.
Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
Krasny, doufam ze me tohle nepotkaRendis píše:Vítej v klubu.Já do e34 za 2,5 roku vrazil 180.000.- !!!Demostenes píše:Malokdo je takovy blb jako ja, aby cpal prachy do staryho autafotobobo píše:To uz je treti E34 ktera ma nejake defekty...Uz me nebavi ji shanet.

-
- Kontaktovat uživatele:
Tipuju tobě tak na těch 50t a kdyby sis dělal vše i čerpadlo sám tak těch 30t a nespěchat a za vše.
Polovina z toho co máš nejsou důležité pro jízdu a jen málo jako asi bod 5,8,9,11 jsou nutné. A narozdíl od ostatních značek, pokud pořešíš tohle vše, tak se ti to hned tak rychle zase nerozsype a neobjeví se další problémy. Takže nechápu, takové drobnůstky nemá ani vozidlo starší 5 let nebo po 100tkm.

Polovina z toho co máš nejsou důležité pro jízdu a jen málo jako asi bod 5,8,9,11 jsou nutné. A narozdíl od ostatních značek, pokud pořešíš tohle vše, tak se ti to hned tak rychle zase nerozsype a neobjeví se další problémy. Takže nechápu, takové drobnůstky nemá ani vozidlo starší 5 let nebo po 100tkm.
člověče nesrovnávej tu nic s tvým kočárem, jo?gyrous píše:Tipuju tobě tak na těch 50t a kdyby sis dělal vše i čerpadlo sám tak těch 30t a nespěchat a za vše.![]()
a co body 1,3,6,9,12? ty nejsou důležité pro jízdu?
-
- Kontaktovat uživatele:
člověče nesrovnávej tu nic s tvým kočárem, jo?
a co body 1,3,6,9,12? ty nejsou důležité pro jízdu?[/quote]
Já tu nesrovnávám svůj kočár, ale ceny dílů. Mě už stačí jen motor, otázka nějakých 15t, protože nespěchám a ta zadní náprava včetně geometrie a brzd asi 10t.
Jo jestli si to bude nechávat dělat, tak se cena vyšplhá na trojnásobek toho co jsem odhadoval. Což je asi tak 150t.
a co body 1,3,6,9,12? ty nejsou důležité pro jízdu?[/quote]
Já tu nesrovnávám svůj kočár, ale ceny dílů. Mě už stačí jen motor, otázka nějakých 15t, protože nespěchám a ta zadní náprava včetně geometrie a brzd asi 10t.
Jo jestli si to bude nechávat dělat, tak se cena vyšplhá na trojnásobek toho co jsem odhadoval. Což je asi tak 150t.
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
upřímě, je to starý BMW a něco to hold stojí 
Pokud cheš spolehlivé auto a bez investic, tak to nekupuj
Kolik jsem to doho vrazil? Ani rači nevím, prostě moc moc a je to starej stroj. Ale mám ji prostě rád (tu E34) pro mě takovej klasickej wagen. Prodej, asi ani ne, nedám to nikomu za padesat papírů a rači ji nechám v garaži na koukaní

Kolik jsem to doho vrazil? Ani rači nevím, prostě moc moc a je to starej stroj. Ale mám ji prostě rád (tu E34) pro mě takovej klasickej wagen. Prodej, asi ani ne, nedám to nikomu za padesat papírů a rači ji nechám v garaži na koukaní

-
- Klubové ID: 1103
Pivson píše:upřímě, je to starý BMW a něco to hold stojí
sorry,já myslel káru za pade od martinéze