Kaspi píše:A dokazes si predstavit kolik by si musel palit toho motorovyho oleje aby se stalo to co popisujes?By si mel vetsi spotrebuju oleje nez nafty
prave ze spotreba oleje v mem pripade je uplne minimalni!!
Wolfi píše:Jsi si jistý že vyčištění váhy nemá vliv na přesnost jejího měření....já když jsem tu moji starou měnil byla tak zajebaná od černého mazutu, že jsem čekal, že se začne každou chvíli měnit na černé uhlí
Wolfi píše:tds píše:Stejně se mi co se týče tahu a výkonu za tepla a studena chovala 325 TDS kvůly špatné Lambda sondě.....
??????? člověče to ti předpokládám řekli v servisu a zkásli tě o 5 litrů ne?a jenom ti vyměnily porezní hadičku do tlakoměru.(jen můj tip)od kdy má tds lamdasondu?
tds píše:Wolfi píše:Jsi si jistý že vyčištění váhy nemá vliv na přesnost jejího měření....já když jsem tu moji starou měnil byla tak zajebaná od černého mazutu, že jsem čekal, že se začne každou chvíli měnit na černé uhlí
Mám dojem že e36 taky nemá váhu vzduchu u tds je váha vzduchu až u e39.mám dojem že máš namysli EGR ventil ale ten v tomhle případě nemá nic co do činění s příznaky co popisuje kolega.
Wolfi píše:tds píše:Wolfi píše:Jsi si jistý že vyčištění váhy nemá vliv na přesnost jejího měření....já když jsem tu moji starou měnil byla tak zajebaná od černého mazutu, že jsem čekal, že se začne každou chvíli měnit na černé uhlí
Mám dojem že e36 taky nemá váhu vzduchu u tds je váha vzduchu až u e39.mám dojem že máš namysli EGR ventil ale ten v tomhle případě nemá nic co do činění s příznaky co popisuje kolega.
No budeš se muset smířit s tím, že v E36 TDS Váha vzduchu je ... viz kalalog Autokelly, Elit apod.
A né že by ty vstřiky netěsnily, to oni byly zajebané a zacpané solidně....servisák mě podezíral, že jezdím na fritovací olej.....
gyrous píše:Už jsi viděl, aby z turba tekl čistý olej? Mě teda ne.![]()
Podpálený ventily či přepálený, chyba volby slova, určitě víš o čem mluvím. A když je to takový humus co pouští turbo, tak se na těch ventilech stopro nějaký mikročástečky usadí.
I kdyby to mělo být čidlo teploty vzduchu. Vyčistit sání, uvidí jak to poletí a na jak dlouhou dobu. A navíc úplně jsem zapoměl a mohls to připomenout, je tam ventil ještě před sáním, který se samozřejmě tím sajratem taky zanese, pokud pouští turbo olej, ten bude dobré profouknout.
Pokud to trošku teče u čerpadla, tak to jsou asi špatné rozvody motoru, hlavně to není čerpadlem, mě mystifikovaly snad všechny servisy na ostravsku jako je AutoVálek, Sotea, Bosh Frýdek a já cáloval 25t.![]()
Na setrvačníku je jakýsi systém, kterým se řídí snímač otáček, jestli je v pohodě celý setrvačník, dalo by se to ještě pořešit s tím snímačem jinač. Protože setrvačník stojí majlant a samotný snímač asi 5t. A mám podezření, že zpomalená reakce plynu dělá právě setrvačník. Osobně jsem se setkal s TDSem, který měl plyn úplně v pořádku a jel do otáček jak má a né zpomaleně.
Auto mám zelený a je Touring, nevěděl jsem, že jsi z ostravska?
tds píše:naprostý souhlas s Kaspim! mám takhle oči když to čtu,a s tím tekoucím čerpadlem mi došel dech!![]()
![]()
![]()
akorát že EGR-ko otvírá podtlak přes el.mag.ventil
Kaspi píše:tds píše:naprostý souhlas s Kaspim! mám takhle oči když to čtu,a s tím tekoucím čerpadlem mi došel dech!![]()
![]()
![]()
akorát že EGR-ko otvírá podtlak přes el.mag.ventil
No v ty bance u EGR ventilu je membrana kterou zmackne tycka co je v ty roure pred sanim naproti privodu vejfukovejch spalin.Tlak bude ve vejfuku asi dost velkej na to aby ji zmacknul a z ty banky vede hadicka kde ta membrana vytvori tlak a prenese to na cidlo(cernou kosticku) a pocitac dostane info ze je to otevreny,aspon tak sem to pochopil ja.
gyrous píše:Pokud ti ten EGR ventil tak lezi v zaludku tak ho zaslep![]()