Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
máme tady profíka na airbagy?
-
- Kontaktovat uživatele:
5- chyba na napíči pásu řidiče
6- spolujezdce
Co je to za auto?
Na E39 a sem tam na E46 se sraly dráty v konektorech pod sedadly..
je na to opravná sada,obejde se tím ten konektor pod sedadlem a tím i vymění káblíky od konektoru k patronám...
24 je asi (nevím jistě) snímač příčnýho zrychlení,pro odpálení bočních bagů(který jsou v té chybě zmiňovaný)
snad ti to pomůže...
6- spolujezdce
Co je to za auto?
Na E39 a sem tam na E46 se sraly dráty v konektorech pod sedadly..
je na to opravná sada,obejde se tím ten konektor pod sedadlem a tím i vymění káblíky od konektoru k patronám...
24 je asi (nevím jistě) snímač příčnýho zrychlení,pro odpálení bočních bagů(který jsou v té chybě zmiňovaný)
snad ti to pomůže...
Speedy píše:Jo, 5 a 6 mám taky občas. A ještě mi to píše že je špatný odpor na předpínači pásů. Co stím?
no rekl bych ze je problem v sensoru obsazeni spolujezdce. tady tahle diagnostika hlasi u airbagu trosku blbosti. s tim napinacem nemusi vubec nic byt a bude to tou zatezovou deckou.
napichni to treba boschem a napise ti to uplne neco jinyho. mam tyhle diagnostiky obe a tady ta od carsoftu moc dobra neni.
roan píše:Speedy píše:Jo, 5 a 6 mám taky občas. A ještě mi to píše že je špatný odpor na předpínači pásů. Co stím?
no rekl bych ze je problem v sensoru obsazeni spolujezdce. tady tahle diagnostika hlasi u airbagu trosku blbosti. s tim napinacem nemusi vubec nic byt a bude to tou zatezovou deckou.
napichni to treba boschem a napise ti to uplne neco jinyho. mam tyhle diagnostiky obe a tady ta od carsoftu moc dobra neni.
No smutny je, ze to pise na miste ridice a pise mi to i dalsi diagnostika, nejaka multicar, co prodava autokelly. A carsoft kupodivu umi tohle rozeznat, kamosovi primo psala, ze ma blbou tu zatezovku u spoluljezdce.