Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Výklopné okno pátých dveří E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
belch
Klubové ID: 925

#1 Příspěvek od belch »

Čau chlapi, krátký dotaz (nejspíš jen) na majitele E34 touring: s hrůzou jsem zjistil, že okno pátých dveří lze naprosto běžným způsobem (tj. tím spínačem napravo, který je k tomu určen) otevřít i pět minut po uzamčení vozu centrálem - WTF?? 8O

Chvíli jsem se tím zabýval, odemykal, zamykal... Nepřišel jsem ale na jakoukoli souvislost času, po kterém už to okno nelze otevřít při uzamčeném autě, na jiné okolnosti. Prostě to někdy jde otevřít i několik minut po uzamčení, a jindy je okno neotevíratelné okamžitě poté.
Docela mě děsí představa, že si auto zamknu a zvesela odhopkám dopr..., přičemž za pár minut přijde nějakej šmejd a vybere mi kufr. :cry:

Je tohle normální chování tohohle vozíku, nebo mám něco v peetchi? Popř. přehlédl jsem nějakou tu zmiňovanou souvislost? Dík za jakoukoli radu, mám z toho hlavu v pleveli...
Rejchy Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 510

#2 Příspěvek od Rejchy Moderátor »

Mě to po zamčení otevřít nejde,mrkni na ten servomotorek co to odemyká.Buď je špatnej,nebo máš třeba někde problé v el.
belch

#3 Příspěvek od belch »

B bude asi správně... Včera jsem si s tím chvíli hrál, a zjistil jsem zajímavou věc: už od okamžiku koupě vozu není možné otevírat páté dveře spínačem; je potřeba použít klíček. Včera jsem s těmi dveřmi ale trošku vergloval, a hemele se - on ten spínač funguje, ale jen v asi deseticentimetrovém pásmu rozsahu pohybu při otevírání - někde uprostřed. Čuchám problém ve vedení, půjdu po tom jak pes po slaným.
Existuje někdo s podobnou zkušeností, nebo jsem na to sám? :wink:
ajfel
Klubové ID: 321

#4 Příspěvek od ajfel »

polamane draty v ohybu dveri ...
poresis tim spoustu problemu :)
projdi obe strany ...
petr
belch

#5 Příspěvek od belch »

ajfel píše:polamane draty v ohybu dveri ...
projdi obe strany ...
petr
Jsem děsnej, dostal jsem se k tomu až o minulém víkendu... Ale měl jsi pravdu. :wink: Jeden jediný drát byl ulomený - po opravě všechno maká, jak má. Tisíceré díky! :)
ajfel
Klubové ID: 321

#6 Příspěvek od ajfel »

belch píše:
projdi obe strany ...
petr
Jsem děsnej, dostal jsem se k tomu až o minulém víkendu... Ale měl jsi pravdu. :wink: Jeden jediný drát byl ulomený - po opravě všechno maká, jak má. Tisíceré díky! :)
hlavne, ze se povedlo :)
ja mel tech dratu polamanych mnooohem vic :)
nemuzu najit fotky ...
belch

#7 Příspěvek od belch »

ajfel píše:
belch píše:
projdi obe strany ...
petr
hlavne, ze se povedlo :)
ja mel tech dratu polamanych mnooohem vic :)
nemuzu najit fotky ...
Ja už si ten foťák musím pořídit, kua... :oops:
Odpovědět