Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vune benzinu
už jsem to na pár autech zažil.Docela nepříjemná záležitost.Hlavne když jsou otevřený okna.Skus se mrknout na výčko od nádrže,jestli ti neschází ,nebo jestli není roztrhlí těsnění.Jestli bude to ok,tak se mrkni do kufru,tam je takovej šroubovatelnej plech ve tvaru oválu.Pod ním je černej plastovej kroužek,pod kterým je taky těsnění.Skús mrknout tam.Jestli si měnil čerpadlo,tak to bude v tom kufru.Možna nedotažený ten kroužek,nebo zapadlí to těsnění.Nic jiného mě nenapadá.Snad to pomůže.
Jestli to bude stejný jako u E34
-
- Klubové ID: 98
E39 nemá čerpadlo v kufru, ale pod zadní sedačkou. Jsou tam dvě. Hlavní je pravé.dexter píše:už jsem to na pár autech zažil.Docela nepříjemná záležitost.Hlavne když jsou otevřený okna.Skus se mrknout na výčko od nádrže,jestli ti neschází ,nebo jestli není roztrhlí těsnění.Jestli bude to ok,tak se mrkni do kufru,tam je takovej šroubovatelnej plech ve tvaru oválu.Pod ním je černej plastovej kroužek,pod kterým je taky těsnění.Skús mrknout tam.Jestli si měnil čerpadlo,tak to bude v tom kufru.Možna nedotažený ten kroužek,nebo zapadlí to těsnění.Nic jiného mě nenapadá.Snad to pomůže.
Nesmrdí Ti ten benzín náhodou jen při natankování plné? Pak by to mohlo být vytečením benzínu přepadem. Smrdí to jak dlouho po natankování? Trochu to rozepiš.