Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nastavení výšky sedadla

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
berkelay
Klubové ID: 1823

#1 Příspěvek od berkelay »

mám blbej technickej dotaz, jde nastavit výška mého sedadla ? (viz foto) To poslední táhlo mi seřizuje sklon sedáku ale přímo vertikální nastavení jsem nějak nenašel. Mám trochu dojem, že na to, že mám jen 172cm mám nad hlavnou nějak málo místa :D Obrázek

jo a nevšímejte si toho neorigo koberce co se mi opírá o pedál plynu, na cestě jsou velurové, šedé koberečky na míru :) http://koberce.vopi.cz/cz/autokoberce/p ... berce/bmw/
bmw-e34-5-rada-1990-do-1995/colorfit-bmw-e34-5-rada-1990-do-1995.html#
Martinéz
Klubové ID: 356

#2 Příspěvek od Martinéz »

vyska se serizuje stisknutim paky, kterou bezne sklapis operak.. jinak chvalim to zbastleni interieru.. presne takhle jsem to chtel taky.. svetlou kuzi do cernyho interieru a vymenit jen stredy dveri.. bohuzel kvuli sklapecim zadnim sicnam jsem mel omezenej vyber a skoncil u cerny.. ale uz si nejak nestezuju:)

btw to auto tu bylo na prodej tak pred dvema lety tusim za 85tis.

jo a ty tve koberce jsem zvedav, zda se nebudou shrnovat.. ja pres jednoho zdejsiho velmi velmi ochotneho clena objednal z nemecka cerny origo novy o trochu drazsi, tak u tech snad bude jistota dlouhovekosti. Proc jsi neobjednal taky cerny? hodily by se ti tam skvele.. :wink:
berkelay
Klubové ID: 1823

#3 Příspěvek od berkelay »

no já právě chtěl, aby to sedělo k tomu šedočernému spodku, ale když tak nad tím přemýšlím, tak ty černé by k tomu šly možná lépe, objednávku jsem odeslal dnes, tak ji možná ještě pozměním, je sobota a určitě ji ještě ani nezpracovali. Je tam ještě spousta nedodělávek, chybí výškové repro, které jsem marně shnáněl na e30.cz od jednoho chlápka co rozebíral 535tku, budu muset koupit nové, taky sháním nové ramena stěračů, ty mé jsou orezlé a oprýskané a taky musím nechat obšít volant, mohl bych koupit nějaký jiný, ale mě se tenhle nějak líbí a moc jsem ho u jiných neviděl. Jo a taky bych mohl konečně udělat ten černý strop :)
jinak díky za pochvalu, kéž by po nějaké době ta moje e34 vypadala jako tvoje :wink:
Martinéz
Klubové ID: 356

#4 Příspěvek od Martinéz »

diky, mam s tim za sebou uz moc prace, penez a casu, ale nejak tak se snazim vzdy to co delam ci menim dotahnout na max. zda se ale, ze uz do Big BMW srazu budu finisovat s tim co jsem kdy chtel (dokoncit interier a svetla). Koukam, ze mas velur loketky.. to je prave nevyhoda svetly kuze, ja si je nechal calounit a barva krasne sedi, avsak u jiny barvy nez cerny uz se to nikdy uplne nepovede sladit. Tak drzim palce.. :wink:

jeste me napadlo.. dnes jsem si byl u jednoho profika nechat vyrovnat vsechny dulky a nerovnosti na karoserii. Nechapu, ze jsem to udelal az po tech 4,5 letech. To auto je ted jakoby nikdy nevidelo Prahu a jeji parkovani :lol:
Odpovědět