Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Katalyzator za 30k?
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono je vcelku normalni, ze si servis rekne za dily mnohem vice, nez je nakup. Bohuzel. Btw i tech 6000,- za vysypani je podle me zatracene hodne. To je hodinova mzda mechanika 2000,- kc?
Jinak mam pocit, ze se tady resily naplne katu, ktere staly cca 2-3k.
Btw, jak se ti ten vysypany kat projevoval?
Ps: I dneska jde porad bez problemu udelat stk, aniz by tam to auto fyzicky bylo
Jinak mam pocit, ze se tady resily naplne katu, ktere staly cca 2-3k.
Btw, jak se ti ten vysypany kat projevoval?
Ps: I dneska jde porad bez problemu udelat stk, aniz by tam to auto fyzicky bylo

miculash píše:Byl jsem ted v servisu (Renocar Brno) a zjistili mi vysypany kat.
Nabidli mi, ze za 30 000 (a to mozna bez dph) mi ho vymeni nebo za 6000 vysypou... zvolil jsem druhou variantu, prozatim, nez se priblizi technicka..
Ale zarazi me cena, v autokelly BOSAL stoji 7300, jak muzou oni chtit 30 000?
original pro dane auto - bosal - stoji 7300? myslim, ze bude stat mnohem vic, tohle je cena za nejaky univerzal s montazi ... nebo ne?
petr
-
- Kontaktovat uživatele:
ajfel píše:miculash píše:Byl jsem ted v servisu (Renocar Brno) a zjistili mi vysypany kat.
Nabidli mi, ze za 30 000 (a to mozna bez dph) mi ho vymeni nebo za 6000 vysypou... zvolil jsem druhou variantu, prozatim, nez se priblizi technicka..
Ale zarazi me cena, v autokelly BOSAL stoji 7300, jak muzou oni chtit 30 000?
original pro dane auto - bosal - stoji 7300? myslim, ze bude stat mnohem vic, tohle je cena za nejaky univerzal s montazi ... nebo ne?
petr
neivm, je to na autokelly pod sekci meho auta (e39, rv 97, 520)
-
- Kontaktovat uživatele:
Birkoff píše:Řeším úplně stejnej problém. Emise jsou "špatně". Vypadá to na lambdy nebo katy. Do origo určitě nepůjdu (2x30tis+2x4,5). Co mi navrhujete? S čím máte dobré zkušenosti? Potřebuju to 2x bo V8 535i to tak má.
asi jak rika olasz, bosal za 5500,-
ale pochybuju ze ho budou chtit v Renocaru namontovat

miculash píše:Mafa píše:řešil jsem to na 523i před 3/4 rokem a zatím je to v pohodě, a dával jsem myslim bosal a i s montáží to vyšlo myslím na 3500,-
v renocaru?
a proc porad Renocar? tohle ti udelaji v normalni Temposervisu za zlomek ceny prace u dýlera a jeste se na ne muzes divat...
“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Kontaktovat uživatele:
Hanz píše:miculash píše:Mafa píše:řešil jsem to na 523i před 3/4 rokem a zatím je to v pohodě, a dával jsem myslim bosal a i s montáží to vyšlo myslím na 3500,-
v renocaru?
a proc porad Renocar? tohle ti udelaji v normalni Temposervisu za zlomek ceny prace u dýlera a jeste se na ne muzes divat...

mam proste porad zafixovany, ze v autorizovanem servisu by ti to meli udelat "kvalitneji", rychleji, muzu jim verit, a oni by meli vedet a znat me auto (bmw) vic nez jinde...
tak si zafixuj, ze do dýlera jezdit pro díly a na servis (momentálně mě moc nenapadá co... u staršího auta), který ti jinde neudělají... vymlátit tyčkou katy umí i polodementní strejda po 3 zrzkách
dej tam uni katy od Bosalu a bud spokojenej parchant... případně mám podobný uni katy taky v nabídce na webu v podpise...

“Ability is what you're capable of doing.”
-
- Kontaktovat uživatele:
miculash píše:
mam proste porad zafixovany, ze v autorizovanem servisu by ti to meli udelat "kvalitneji", rychleji, muzu jim verit, a oni by meli vedet a znat me auto (bmw) vic nez jinde...
Problem je, ze dneska se uz ani na tohle spolehnout nemuzes. Napriklad v autecu si rekli za jednu "upravu" 80 tisic kc a v servisu v Nemecku kousek u hranic to udelali zadara v ramci prohlidky.....