Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vstrekovacia dyza 530d
-
- Klubové ID: 1836
Nasiel som na ebay.nl vstrek na BMW 530 a chlap za neho pyta puhych 50EUR... Ked tu tak citam o tych vstrekoch a ich cenach, tak ma napada, ci by som si ten jeden nekupil pre istotu do zalohy, ked je za taku dobru cenu.... Akurat som mu pisal s dotazom ci je novy alebo pouzivany a ak, tak ako dlho, tak cakam na jeho odpoved. Ak je novy, tak ho berem bez vahania.
Tu je link:
http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... &rd=1&rd=1
Ako poznat ze je vstrek na p....? A ako vlastne sa to prejavuje na aute? Ake mate skusenosti, po kolkych km zhruba zvyknu odist a od coho to vlastne zavisi? Da sa to zistit 100% cez diagnostiku ze su v cudu? Viem ze sa uz o tej teme asi dost popisalo, ale nevyhrabal som nic, coby uspokojilo moje otazky.....
Tu je link:
http://cgi.ebay.nl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... &rd=1&rd=1
Ako poznat ze je vstrek na p....? A ako vlastne sa to prejavuje na aute? Ake mate skusenosti, po kolkych km zhruba zvyknu odist a od coho to vlastne zavisi? Da sa to zistit 100% cez diagnostiku ze su v cudu? Viem ze sa uz o tej teme asi dost popisalo, ale nevyhrabal som nic, coby uspokojilo moje otazky.....
-
- Klubové ID: 842
Myslím že vyhodit 50E je zbytečný.(+pošta a převod) Kupoval bych ho jedině novej a origo zabalenej.Tenhle je jetej a už v něm může bejt pěknej hnůj.Mě nešel vstřik co byl v autě jen na zkoušku a byl origo zabalenej,naštěstí to byl seriozní prodávající a vyměnil ho za úplně novej s malým doplatkem,takže jsem koupil 2 asi za 10.
Stačí min. nečistota a je to v prdeli,takže i za 20E je to drahý.
A když tam vidím tu origo krabičku,tak bych řekl že nebudu daleko od pravdy, že mu tam v servisu dali novej a on zkouší prodat ten blbej...Za ten je každý euro dobrý.
Stačí min. nečistota a je to v prdeli,takže i za 20E je to drahý.
A když tam vidím tu origo krabičku,tak bych řekl že nebudu daleko od pravdy, že mu tam v servisu dali novej a on zkouší prodat ten blbej...Za ten je každý euro dobrý.
Dá se to zjistit pouze na stolici pro testování CR vstřiků, v případě BMW v Bosch diesel servis. A to ještě ne ve všech, já mám dobrou zkušenost s BDS AC ale v Praze.airbone píše:Hm, no asi mas pravdu, ale ako vies, ze uz je jazdeny? No, asi je taku vec najlepsie kupit novu. Cim sa teda prejavuje ak je vstrek v prdeli? Da sa teda zistit z tou diagnostikou?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Klubové ID: 842
To že je jetej poznám protože jsem viděl novej
Pokud nemáš problémy neřeš to.Pokud máš,Butch tady nabízel nový za cca 5800,což je už docela přátelská cena.Určitě to vyjde ve finále levnějc,než experimentovat s takovejmahle mrdkama.Já na ebay docela lezu a i tam semtam nakupuju,ale lidi co to chtěj prodat,napíšou dejme tomu že je z bouračky a má 50k km,přesto to nikdo moc nekupuje.Většina těch pitomců to totiš skladuje takhle otevřený,potom může bejt úplně novej a stejně nemusí chodit.
Můžu říct že jsem celkem spořínek
Teda nebaví mě zbytečně vyhazovat prachy pokud to není nutný,zvlášť je cpát do auta,kde to jsou vyhozený prachy,ale tady fakt nemá cenu šetřit.

Pokud nemáš problémy neřeš to.Pokud máš,Butch tady nabízel nový za cca 5800,což je už docela přátelská cena.Určitě to vyjde ve finále levnějc,než experimentovat s takovejmahle mrdkama.Já na ebay docela lezu a i tam semtam nakupuju,ale lidi co to chtěj prodat,napíšou dejme tomu že je z bouračky a má 50k km,přesto to nikdo moc nekupuje.Většina těch pitomců to totiš skladuje takhle otevřený,potom může bejt úplně novej a stejně nemusí chodit.
Můžu říct že jsem celkem spořínek

-
No neviem ci mam problem alebo nemam. Ved preto som chcel vediet cim sa to prejavuje. V podstate auto ide bez problemov, ale nejako by som chcel viac vykonu... v nizkych otackach jednoducho nema potrebny tah, teda viem ze v nizkych ani somar netaha, ale myslim tak do 2200. Az potom okolo tych 2300 zacne poriadne tahat, ale cakal by som viac, tak neviem ci to nemoze znacit, ze su nejake vstreky na odchode... Tazko povedat, nemam s cim porovnat... Mozno sa mylim, ked tomu rafnem na dvojke, tak ma riadne tlaci do sedadla, ale po preradeni zas trochu dlho trva, kym sa dostane do otaciek. Inac, ak rano nastartujem motor, tak citim trochu nepravidlene vibracie do auta, aj ked pridam (z volnobehu). Nie je to nic silne, ale je to citit. Ja chcem mat vsetko na 100% v poriadku, tak preto mi vrtaju hlavou tie vstreky... a hlavne ak vidim ze vela ludi ich repasovalo alebo menilo pri 150tkm, ja mam teraz 130tkm (pravych). Auto jazdene v DE a v holandsku. Teraz sa snazim stale tankovat shell v-power, lebo cul som, ze tie vstreky ma na starosti tak trochu aj nekvalitna nafta ktora ma malo siry, uz som z toho jelen.
-
No, tak typek mi odpisal, ze vstrek ma 40tkm. Ze kupoval novy a menil na 330d, ale vraj problem sa nevyriesil novym vstrekom a je niekde inde, takze sa domnieva, ze vstrek je ok. A preto ma aj origo balenie od toho noveho. Hm, za par km ma caka INSPEKTION I, tak to necham prejst v servise na diagnostike. Inac, nematte skusenosti na kolko zhruba vyjde prehliadka u BMW, pretoze to bude moja prva a na service interval mam uz len posledny zeleny dielik. Teraz mam 130tkm, posledna prehliadka a oleje boli robene pri 110tkm.
-
Neviem ci si vynechal jednu nulu, alebo co. Ja potrebujem INSPEKTION I a aj olejovy servis, a vymenu filtrov apd... Co viem, tak to bude stat okolo 12 -14tisic minimalne. Auto mi taha vcelku dobre, len som cakal v nizsich otackach trosku viac tahu, ale mozno ze vsetko je ok. Bol som zvyknuty doteraz jazdit na tiptronicu, kde fungoval bezvadny kick down a potom zatah, teraz s manualom je to trosku ine. No z tych vstrekov som aj tak furt vystraseny. Po kolkych km zhruba odchadzaju??? Teraz tankujem vyhradne SHELL V-POWER diesel a dufam, ze to nebude tak skoro. Mam 130tkm akurat.brta píše:Ahoj, v Horimex Cars Olomouc mi po telefonu řekli cenu kompletní prohlídky auta včetn diagnostiky (snad i s rozvedením případných vad) cca 1200,- Kč. Mělo by to skutečně představovat důkladnou prohlídku i mechanických částí, atd., nejen napíchnutí na diagnostiku.
Za těch 1200 je tak max. vyčtení paměti závad, nulování dalších aspoň 600. Pokud ti tam budou dávat olej 0W-30 LL04, tak je těch 10-12 tis. na malou inspekci reálných.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
-
A vy kde servisujete auta? Nie v BMW? Ja som novym majitelom, tak to bude prvykrat. Kedze servis bol poctivo robeny u BMW, tak s tym budem pokracovat aj dalej a nebudem to davat robit nejakemu volovi do garazu. Som myslel, ze budete vediet presne co to kostuje, asi sa tam meni viac veci ako len olej, nie?Vlasta píše:Za těch 1200 je tak max. vyčtení paměti závad, nulování dalších aspoň 600. Pokud ti tam budou dávat olej 0W-30 LL04, tak je těch 10-12 tis. na malou inspekci reálných.