Chtel bych do E34 loketni operku. Predpokladam, ze originalni pouzit nelze - pokud nechci menit i sedacky Mate nekdo zkusenosti s montazi neorigo operek?? Muzete neco doporucit - e-shop, typ...jak to vypada, montaz, atd...
Diky za odpovedi.
Ahojte,
kdyby nekoho zajimalo, jak vypada nainstalovana loketka z Gumaren Zubri, juknete na odkazy... Jinak montaz nezabere vice, jak 5 minut Jak bych rekl...ucel sveti prostredky Cena cca 1200Kc.
Navic jsem ziskal celkem prijemny odkladaci prostor
tak na tohle sem cekal ,az sem nekdo lipne foto a musim priznat ,ze to neni tak strasny ,jak sem si predstavoval a mam zas o cem premyslet DIKES za foto
beefy píše:Ahojte, kdyby nekoho zajimalo, jak vypada nainstalovana loketka z Gumaren Zubri, juknete na odkazy... Jinak montaz nezabere vice, jak 5 minut Jak bych rekl...ucel sveti prostredky Cena cca 1200Kc. Navic jsem ziskal celkem prijemny odkladaci prostor
Vazeni, operka funguje opravdu k plne spokojenosti - neprepadavam ze sedacky a mam si kde oprit ruku, coz bylo primarnim ucelem koupe Vzhled nejak neresim a uplne jak "gumovej bastl" taky nevypada. Mimochodem, co tak zavratneho je na origo operce? Neprijde mi, ze by tohle v interieru az tak mlatilo do oci...Neotviram tu diskuzi, libi/nelibi...Spise jsem chtel pomoci tem, kteri resi podobny "problem" Navic sehnat origo je hledani jehly v kupce sena.
ja mel puvodne turistickej velur interier, ale menil jsem na kozeny anatomy, ale jak znamo, anatomy loketky nemaj u e34. tak jsem vzal svoje stary loketky, nechal jsme je potahnout u b3tuning.com (timto chvalim) za 2tis do kuze (superkvalitni prace i material, nejde poznat ze to tam nepatri), rozrizl kuzi na bokach anatomu, nasrouboval do pripravenejch otvoru a je to supeeer.... ten gumovej bastl bych si tam vazne nedal. kdo je srdcar, udela to jako ja..
študoval jsem to a nejsem z toho moudrý...ten středovej šroub lze nějak dotahnout...ty dva co držej jakoby ten čep se mi zdají ok,,chyba bude bud v uložení nebo v samotným čepu.trochu se mi ta loketka vyklá ..já ji teda moc nepoužívám ale jen se tak ptám zda-li to doladit??