Ahoj, nemám to hold tak 100% zmáknutý, raději si ověřím. Facelift se dělá od 2001, ale i rok výroby 2000 již zahrnuje faceliftové modely (jakoby r.v.2000, model 2001), je tak!? Jednou ze změn jsou výkonnější motory, takže dá se říct, že když má motor 142kW (resp.120 u 525), tak aniž bych sledoval další znaky (jsou to např. kulaté mlhovky), tak vím, že se jedná o facelift!? Je tak!? Muchas gracias, amigos
Ono je to malinko složitější,je spousta mixů,já mám třeba 525d 5/2000,ale ten motor je asi jediný co je nový.EA a facelift nárazník jsem tam dal já.Ofiko by snad měl bejt facelift od 9/2000 ale i tam se sem tam najde stará přístrojovka atd.Teda aspoň co jsem viděl v inzerátech.
Je to opravdu dost komplikovane. Existuji oficialni 523 facelift, ackoliv v ramci faceliftu mela byt nahrazena 525tkou a dokonce jsem videl i faceliftovou 528 o ktere se majitel dusoval, ze takhle sjela z linky. Vypada to, ze se s tim Bawori nemazali.
Cituji : Ofiko by snad měl bejt facelift od 9/2000 ale i tam se sem tam najde stará přístrojovka atd. Co znamena "stara přístrojovka" jak se to da poznat??
milonovo píše:Ono je to malinko složitější,je spousta mixů,já mám třeba 525d 5/2000,ale ten motor je asi jediný co je nový.EA a facelift nárazník jsem tam dal já.Ofiko by snad měl bejt facelift od 9/2000 ale i tam se sem tam najde stará přístrojovka atd.Teda aspoň co jsem viděl v inzerátech.
milonovo píše:Ono je to malinko složitější,je spousta mixů,já mám třeba 525d 5/2000,ale ten motor je asi jediný co je nový.EA a facelift nárazník jsem tam dal já.Ofiko by snad měl bejt facelift od 9/2000 ale i tam se sem tam najde stará přístrojovka atd.Teda aspoň co jsem viděl v inzerátech.
jak se liší nová a stará přístrojovka?
Minimálně kroužky kolem budíků + možná nějaké další "vychytávky"
jak se liší nová a stará přístrojovka?
Minimálně kroužky kolem budíků + možná nějaké další "vychytávky"
kurna, o akych kruzkoch tu tocite? Ja mam 11/2002 a nemam ziadne kruzky okolo budikov...
tak to bude asi nějakej facelift po faceliftu, protože třeba Hyri má FL a kroužky nemá.. žil jsem v domění že kroužky má jen M5.. pokud je to jen tohle tak to zas taková změna není teda
Fazeey píše:tak to bude asi nějakej facelift po faceliftu, protože třeba Hyri má FL a kroužky nemá.. žil jsem v domění že kroužky má jen M5.. pokud je to jen tohle tak to zas taková změna není teda
Vsak vam hovorim ze ani ja nemam kruzky a je to r 2002, teda facelift na beton. Ale uz z roku 2003 maju kruzky vsetky e39.
ja mam 525d 10/2001, facelift a mam tam aj pristrojovku s kruzkami... pravdepodobne to bolo na zelanie, pripadne v nejakych akciach to snad davali kam chceli... jo, mam ten Lifestyle Edition, tak snad preto to tam dali, je v tom aj multifunkcny 3-ramenný volant a dalsie vtakoviny...