airbone píše:Dalsim prekvapenim je, ze v radiu v zadu uz jedna taka zasuvka strcena je! kabel od nej vedie do izolovaneho zvazku a kam to vedie, alebo co to je nevedno..... Pouziva sa ta zasuvka aj na nieco ine??? Myslim ze asi ano ak ma 12 pinov a cd changer potrebuje len 3.... Tak som to teda aj tak pochopil, ze sluzi na viac veci a preto bola dodana osobitne oddelena a rozlozena pri kabli. Chlapi, tak zas vas prosim o pomoc, lebo uz ma z toho jebne........
Přesně tak, pokud tam máš navigaci, jsou už některé jiné piny zapojené.
airbone píše:Tak chlapi, kto ma bordmonitor 16:9 a cd menic v kufri, velmi by ste mi pomohli ak by ste kukli na tu zasuvku co ide z cd menica do radia, na strane radia, tri kabliky... do ktorych pinov su zapojene presne???
Vždyť je to v tom návodu zcela jasně popsaný: bílo-červený pin 8, bílo-modrý pin 9 a bílo-hnědý pin 2.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
airbone píše:Dalsim prekvapenim je, ze v radiu v zadu uz jedna taka zasuvka strcena je! kabel od nej vedie do izolovaneho zvazku a kam to vedie, alebo co to je nevedno..... Pouziva sa ta zasuvka aj na nieco ine??? Myslim ze asi ano ak ma 12 pinov a cd changer potrebuje len 3.... Tak som to teda aj tak pochopil, ze sluzi na viac veci a preto bola dodana osobitne oddelena a rozlozena pri kabli. Chlapi, tak zas vas prosim o pomoc, lebo uz ma z toho jebne........
Přesně tak, pokud tam máš navigaci, jsou už některé jiné piny zapojené.
airbone píše:Tak chlapi, kto ma bordmonitor 16:9 a cd menic v kufri, velmi by ste mi pomohli ak by ste kukli na tu zasuvku co ide z cd menica do radia, na strane radia, tri kabliky... do ktorych pinov su zapojene presne???
Vždyť je to v tom návodu zcela jasně popsaný: bílo-červený pin 8, bílo-modrý pin 9 a bílo-hnědý pin 2.
Jj, mas pravdu. Ja som si myslel ze ten navod co si mi poslal je identicky navod s tym holandskym co mam, kde to nie je, (tak to vyzera na zaciatku) tak dalej som uz nekukal, a vcera som splasil anglicky kde to je a kukam ze to je aj v tom nemeckom..... Ja dubova hlava...... Inac dik za pomoc, zajtra sa konecne pustim do tej montaze..... Tak zatim....
Pani, velmi zaujimava diskusia Teraz si dovolim prispiet aj s mojim problemom, aj ked uznavam, trochu "mimo misu": Mam v aute pripravu na CD-changer, trčí mi tam aj nejaka konzolka a zasuvka (predpokladam, ze ta je pre changer). V aute nemam origo navigaciu, nemam 16:9 bordcomp, mam origo radio s CD (na 1 CD samozrejme)Otazka: Potrebujem k montazi changeru tiez taku seriu kablov ako Airbone a je s tym spojena tiez taka tortura ako je popisana vyssie. Doteraz som si myslel, ze kupim changer, zasuniem do konzole, eventualne pritiahnem nejaky ten srobik a... ENJOY THE MUSIC
Tak jak je to?
Pokud máš v autě přípravu na CD changer, tak by ti tam někde vzadu měl trčet kabel s dvěma konektory. Jeden je napájecí a druhý signálový. (První tuším 3 pin, druhý 6 pin).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:Pokud máš v autě přípravu na CD changer, tak by ti tam někde vzadu měl trčet kabel s dvěma konektory. Jeden je napájecí a druhý signálový. (První tuším 3 pin, druhý 6 pin).
O.K. presne to tam mám. Teraz mi už len stačí splašiť niekde príslušný CD-changer, pripojiť a bude to bez ďalšieho hrať?
BTW v ETK on-line som našiel changer part nr. 65 12 6 913 388, to by mal byť origo. Existuje ešte nejaký iný kompaktibilný?
Vopred díky za radu.
Ja som nedavno kupoval ten changer z ebay a vysiel ma okolo 130EUR, origo BMW. Co som potom kukal, tak novsie BMW changery uz vedia aj MP3. No, co som kukal BMW bimmerforums, tak pripajaju tam vselijake changery avsak ako a ci tam nieco treba prerabat, to neviem. Chcel som sa vyhnut tym problemom, tak som kupil origo BMW. Este stale neni v aute, neni casu to namontovat Dufam ze v sobotu to uz vyjde...