Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
někdy sám zhasne.... E39 525TDS
Ahoj,
prosím nemá někdo zkušenosti nebo nestalo se někomu že při jízdě se vypne motor? 525TDS r.v. 97
stalo se mě to 3x už a nemám z toho dobrý pocit....
Vždy se rozhjedu 1 ......dám 2 a méně plynu mám a jen hodně mírně chci zrychlovat a po zařazení 2stupně asi za 2-3 vteřiny mě zhasne motor ale hned jde nastartovat bez problému..nechápu a pak 2x se mi to stalo při 3stupni
Nevím jestli to má souvislost ale někdy při volnoběhu se více rozhejbe motor....jako myslím vibrace se mírně zvednou a za 4 vteřiny to přestane
Mám prvního bawce a málo zkušeností tak bych byl rád kdyby někdo poradil díky
prosím nemá někdo zkušenosti nebo nestalo se někomu že při jízdě se vypne motor? 525TDS r.v. 97
stalo se mě to 3x už a nemám z toho dobrý pocit....
Vždy se rozhjedu 1 ......dám 2 a méně plynu mám a jen hodně mírně chci zrychlovat a po zařazení 2stupně asi za 2-3 vteřiny mě zhasne motor ale hned jde nastartovat bez problému..nechápu a pak 2x se mi to stalo při 3stupni
Nevím jestli to má souvislost ale někdy při volnoběhu se více rozhejbe motor....jako myslím vibrace se mírně zvednou a za 4 vteřiny to přestane
Mám prvního bawce a málo zkušeností tak bych byl rád kdyby někdo poradil díky
JJ přesně jak říkáš....ale nevim kde najít ten škrtící ventil....mám bawce prvně takže začínám teprve poznávatsturmann píše:No já bych hned nemyslel na nejhorší. Co takle škrtící ventil(chcípák)? Měl jsem špatnej kontakt a za jízdy mi to takle taky udělalo. Fakt hnusnej pocit.Pak šlo hned za jízdy nastarovat. Nacvakl jsem si tam novej autokontakt a v poho. Zadarmo

Houpe.....prostě někdy (jen na volnoběh) začne vibrovat auto jako od motoru a otáčky neklesaj nebo tak....jen to začne vibrovat a pak to přestane....a mám trochu delší starty....ale pokud klíček pootočim na kontrolky žhavení a zase vypnua zase hned na kontrolky tak pak to de za krátko jinak tak čekám 3-4vteřiny...nevim jestli to je normální nebo nekadous píše:no jak ten motor houpe ?????kez by ne ale na 99% to je čerpadlo