Ahojte, mam problem s 530D rv.2002 auto znicoho nic prestalo startovat.... Mal son dojazd cca 50km tak som natankoval, prisiel som domou a auto prestalo startovat, iba ho toci toci a nic......
Ak niekto vie tak prradte....
benzin som tam nenatankoval, napadlo to aj mna ale hned som to skontroloval na blocku a bola to nafta Bol som si v aute pre dake veci, tak som len tak skusil nastartovat a nakoplo na prvy krat.... Vsimol som si ze niekedy ked potocim klucik do druhej polohy rozsvietia sa kontrolky a nieco zacne tak cudne vrcat ako ked vrci pes, (lepsie prirovnanie ma nenapadlo) Vrci to spod sofera...
Nemohlo by to byt napr. cerpadlo?
Nemate niekto skusenosti s odchadzajucim cerpadlon??? Ze ako sa to prejavovalo...???
Dalsia vec co sa mi stala je ze ked som isiel po dialnici cca 180 tak znicoho nic trhlo autom a prestalo tahat ako keby nedostalo naftu tak som spomalil na 130 a islo vpohode. Auto som dal do servisu, na diagnostike vra vsetko ok. Vraj nezistili ani ziadne problemi zo startovanim.....
Ať nezakládám nový a přitom stejný předmět...
Když hodně proženu a zahřeju E34 535i, tak pak třeba za 5 minut po vypnutí nenastartuju. Má to snad nějaké teplotní čidlo a nebo je kotva choulostivá na teplo, nebo čím by to mohlo být? Po roztlačení normálně staruje, po vystydnutí taky... Už mě to v koloně nebo na semaforu párkrát pěkně vytrestalo - už nevypínám