Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nejede tak jak má :(
530d moc ještě neznám, ale teď jsem řešil tátovi na jeho něco podobného. Zkoušeli cokoli, nakonec jsem vyměnil podtlakový regulátor co je u turba, byl úplně zarezlý a teď jede jak má, třeba ti to pomůže. Ještě tam můžou být prý děravé hadičky k tomu, nebo taky vadný ten ventil podtlaku (elektricky ovládaný). (Taky u turba)
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
něco podobného dělala nám váha vzduchu. Na diagnostice OK po vyzkoušení jiné 100:1 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
tak toto mě opravdu pobavilomrzolt píše:No vahu vzduchu mam odpojenou pry to jede stejne jako ,kdyz je dobra...ale nevim

-
- Klubové ID: 3690
- Kontaktovat uživatele:
nic proti, ale jezdím s odpojenou váhou, bere asi o cca pul litru vic, ale jede lip nez s vahou. Testovali sme to na dvou autech a oboje jela pak lepe.Huska píše:tak toto mě opravdu pobavilomrzolt píše:No vahu vzduchu mam odpojenou pry to jede stejne jako ,kdyz je dobra...ale nevim
![]()
![]()
... pokud věříš takovému nesmyslu tak si pak neřeš že ti to nejede jak má.... oni "kluci" z BMW ingeneeringu tam dali váhu vzduchu navíc jen proto aby zvýšili cenu auta
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
pindour píše:nic proti, ale jezdím s odpojenou váhou, bere asi o cca pul litru vic, ale jede lip nez s vahou. Testovali sme to na dvou autech a oboje jela pak lepe.Huska píše:tak toto mě opravdu pobavilomrzolt píše:No vahu vzduchu mam odpojenou pry to jede stejne jako ,kdyz je dobra...ale nevim
![]()
![]()
... pokud věříš takovému nesmyslu tak si pak neřeš že ti to nejede jak má.... oni "kluci" z BMW ingeneeringu tam dali váhu vzduchu navíc jen proto aby zvýšili cenu auta
"no comment" ... to testování bych chtěl vidět