Zdravím všechny.
Mám problém s centrálním zamykáním... jedná se o E34 520i M20. Na dálku i na klíček po zamknutí zámky opět vyskočí do polohy odemčeno. Na podruhé již zůstane auto zamčené.. Po radě jsem odkryl kabeláž jdoucí přes zadní panty do víka kufru. Prý se tam vodiče rádi lámou a pak tímto způsobem to auto hlásí chybu, že např. centrál je nefukční na víku. A vida.......3 dráty byly opravdu přerušené. Po opravě to ovšem dělá pořád.... Nevíte včem by to mohlo ještě být?? je to celkem otravné po každé auto 2 zamykat.........
Díky moc za rady....
Může to dělat vadný dveřní spínač - co interierová lampička ? zhasíná ? Nebo může být problém se zámkem u spolujezcem. Tam kde je díra pro klíč. Jednotka CZ zjistí že se jeden zámek nepřestavila zbytek otevře.
Hoj, měl jsem to samý. Jednou zamklo spustilo, imobilizer a hned odemklo(imob. zustal aktivní) zamkl jsme znova a všechno OK. Mám 524TD takže pojistky od centrálu mám vzadu pod sedačkou a jedinej problém byl že nebyly obě domáčknutý. Omylem jsem si je povytáhl když jsem vyndaval sedačku. Fakt jsem hledal kdesi cosi a byla to tahle blbost.Přejdi je a domáčkni, za to nic nedáš.
děkuju moc za nápady a řešení... a pojistky centrálního zamykání jsou tedy pod sedačkou? tam je také ten "komfortní panel", že jo..jestli se to tak dá říct.
Co nejdříve to zkusím a dám vědět..díky moc.
mam podobnej problem. Jenze zustava mi viset koli kdyz central vindam funguje kdyz ho vratim tak zamkne 3-4 a pak zase nic a nejdou ani otvirat dvere ze vnit. co stim???
ja mam tiez takyto problem, ze mi zamyka az na druhy krat a ma to dost sere. ako tak citam, tak skusim pozriet poistky, skusim pozret tie kable vzadu na kufri a uvidime co z toho..