ja jsem na vzhled e34 celkm puntickar, takze urcite bily i bocni blinkry at to ladi a asi dnes uz by mely byt povinnost i zadni (pokud delat bilou optiku) vzhledem k cene. no a kridlo urco dolu, predek taky trochu dolu:)
Martinéz píše:ja jsem na vzhled e34 celkm puntickar, takze urcite bily i bocni blinkry at to ladi a asi dnes uz by mely byt povinnost i zadni (pokud delat bilou optiku) vzhledem k cene. no a kridlo urco dolu, predek taky trochu dolu:)
Mlhovky, posadit níž předek, křídlo darovat někomu na golfa a dát folie na okna. Mám na černý 34 zvláštní slabost....jsou to moooc hezký kárky a dlouho budou...
Martinéz píše:ja jsem na vzhled e34 celkm puntickar, takze urcite bily i bocni blinkry at to ladi a asi dnes uz by mely byt povinnost i zadni (pokud delat bilou optiku) vzhledem k cene. no a kridlo urco dolu, predek taky trochu dolu:)
Proč křídlo dolů? Bez nej by to bylo jako nahý
podivej, takhle jsem auto koupil:
a takhle ho mam ted bez kridla (teda bez kridla uz je 2 roky):
Birkoff píše:Ty kola jsou 17" Styling 5? Moc mu sluší.
diky.. jojo, jsou to ony. Vyzkousel jsem par kol (vcetne M5 seker) a toto byla trefa do cerneho.. hezci a lepsi na e34 asi nejsou (i co se tyce vahy). Porad me ale trochu laka dohnat je v 18"..
teď jak se tady na to tak dívám, tak by mě zajimal váš názor teda potom taky!! křídlo dolu nebo ne?? Mrkněte na foto
na kvalitu nehleďte bylo šero a je to z tel.
To křídlo tam neni drtane myslím že je jenom přichycene takovýma sponama k víku kufru, tak mě to odhlasujte děkuji
klidně ho sundám