Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
CHIP od firmy DIESEL-TECHNIK
-
- Klubové ID: 1266
Tak dnes jsem byl na Kladně že to nechám chipnout , domluvili jsme se na ceně 3500kč
m, ale když jsme tam začli vyndavat počítač tak jsem se nestačil divit už jsem tam chip měl
už z německa ten power box přímo od BOSCH a dokonce jde i vypínat na tom power boxu je vypínač on/off.
tak jsem mazal hned do servisu že to moc nejede , změřil tlak turba o přepouští mi při 0.4 tak jdu zítra štelovat Turbo.
Jinak na Kladně super přístup a ta cena 3500kč je myslim super!!!!!!!!

tak jsem mazal hned do servisu že to moc nejede , změřil tlak turba o přepouští mi při 0.4 tak jdu zítra štelovat Turbo.

Tak jsem mu ted volal a prej jsi mu rekl ze jsi clen bmwklubu, normalni cena je totiz 5300,- Od ted bude pozadovat na kazdym clenskou kartu a ne jen ze rekne ze je z bmwklubu...Mirahejny píše:Tak dnes jsem byl na Kladně že to nechám chipnout , domluvili jsme se na ceně 3500kčm, ale když jsme tam začli vyndavat počítač tak jsem se nestačil divit už jsem tam chip měl
už z německa ten power box přímo od BOSCH a dokonce jde i vypínat na tom power boxu je vypínač on/off.
tak jsem mazal hned do servisu že to moc nejede , změřil tlak turba o přepouští mi při 0.4 tak jdu zítra štelovat Turbo.![]()
N54 PWR