Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
jak se da dotahnout převodka na E34 M50
na převodce řízení shora je matka kterou prochází šroub ten je buď na imbus nebo na šroubovák, povol matku a tím šroubem vymez vůli, vyzkoušej a dotáhni matku, největší vůle je uprostřed a menší jsou u konců tak bacha na to abys když to moc dotáhneš může se stát že nezatočíš nebo se s tím budeš strašně prát, další vůle ještě vznikají na volantové tyči v okolí pedálů v kabině, volantová tyč se skládá ze dvou kusů, jeden se zasouvá do druhýho a stažený to je převlečnou maticí na cca 32klíč tak ji taky dotáhni.
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
tak mě borec v servise řekl, že mě převodku nedotáhne, neboť si nevezme na triko to, že když se dotáhne
tak se sice vymezí vůle ve chvíli kdy jedu rovně, ale když trochu více zatočím, tak to může vyskočit ten řemen z těch ozubených kol a zablokuje se mě volant. jedine co na to pomůže je prudce trhnout, jenomže to než si člověk uvědomí
) a když se prudce trhne, tak auto jde do smyku..
Takže jak to je? chci vymezit vůli, ale kupovat převodku za nějakou paletu se mě moc nechce, a auto docela plave diky tomu
(
tak se sice vymezí vůle ve chvíli kdy jedu rovně, ale když trochu více zatočím, tak to může vyskočit ten řemen z těch ozubených kol a zablokuje se mě volant. jedine co na to pomůže je prudce trhnout, jenomže to než si člověk uvědomí

Takže jak to je? chci vymezit vůli, ale kupovat převodku za nějakou paletu se mě moc nechce, a auto docela plave diky tomu

-
- Kontaktovat uživatele:
a co teda obsahuje převodka? ten borec to dělá několik jet a má E30 318is, nevím, jak to teda funguje, on by to udělal, říkal že by mě to udělal, ale že si to nevezme na starý kolena na triko, už je to takovej dědečekFugo píše:to je nesmysl v převodce žádnej řemen s ozubenými koly není, jestli tím myslel řemen od motoru k servo čerpadlu tak to je taky nesmysl. Prostě se mu nechtělo.
-
- Kontaktovat uživatele:
pokud nejsi troubaBMWAK píše:pokud nejsi trouba tak to zmákneš:-)
fakt je to jednoduchý a když se ti nebude vracet volant tak víš kde je chyba.
ale ještě k tý vůli muže to být i v čepech na spojovačce atd...

ok zkusim dotahnout, jestli nehrozi nějake zaseknuti volantu, tak neni co řešit, díky chlapi
-
- Kontaktovat uživatele:
je.., tak co se řízeni tyče měnil jsem tam za nove kusy : horni, dolni ramena na každé straně a kompletní ( čepy, silenbloky ), řídící tyč a svislé pomocné čepy, stabilizační tyčky, a ještě nějake vytloviny teď si nevzpomenu.. i tehlicu a tak, aby bylo vše OK a rovne..BMWAK píše:nechci tě tedy podceňovat ale pojem všechno nové už jsem taky párkrát slyšel a nakonec z toho bylo jen pár přelisovaných silentbloků!!