moje 535i papa ve meste 15, ale to je tim, ze predchozi majitel vyhodil katy a ze tam asi neni ani lamda, na oprave se pracuje takze doufam, ze pak spotreba o neco klesne
berkelay píše:moje 535i papa ve meste 15, ale to je tim, ze predchozi majitel vyhodil katy a ze tam asi neni ani lamda, na oprave se pracuje takze doufam, ze pak spotreba o neco klesne
Katy maji vliv na spotrebu?Teda myslim na negativni vliv?To slysim poprve...naopak jsem to ale uz slysel.
berkelay píše:moje 535i papa ve meste 15, ale to je tim, ze predchozi majitel vyhodil katy a ze tam asi neni ani lamda, na oprave se pracuje takze doufam, ze pak spotreba o neco klesne
Katy maji vliv na spotrebu?Teda myslim na negativni vliv?To slysim poprve...naopak jsem to ale uz slysel.
no rekl mi to chlapek co se na ten vyfuk koukal, zajel jsem do servisu ktery dela jen vyfuky, tak nevim co je na tom pravdy
535 V8 spotřeba při normálním ježdění město do 12l, rekord mimo město podle předpisů 7,8l. Za 15l, jsem nejezdil ani v zimě. Dřive to žralo trochu víc, na diagnostice zjistili vadné čidlo katu a na termostatu a teď po výměně je to vpoho Měřeno z plné do plné i dle PC. Tak 530 bude na tom asi taky podobně.
No tohle mi prijde jako super spotreba na mesto a m30 motor.
Neklesne Otázkou ovšem je, čemu říkáš město, tady těm našim horským couračkám mezi křižovatkami se spoustou semaforů se asi nedá konkurovat...