Ahoj, jsem tu dnes prga a doufám, že né naposled. . .koupil jsem tohle auto 1998, 190tis. najeto za 100tis.. . .přemýšlím o přestavbě na LPG. . .sekvence. . .cca 32tis. u nás v ČB ale podobná cena dle poptávky i v LBC. . . .zkušenosti??? postřehy??? . . . .jo a PS: mám 2metry. . .sedadlo uplně dole a vzadu a stejně kvůli volantu a stř. sloupku nic moc místa. . .občas zadrhávám L rukou o koleno při točení. . . . . .nevíte zda jdou posunout zadní dorazy sedadel. . . dík
EDIT: Ale přijde mi to nějaké divné... Já mam 186 a mam pidi BMW (tj. 3er ), sedim docela vysoko a blízko a je to ok, žádná končetina nepřekáží a to mam všechny Víš co, dej sem svojí fotku a posoudíme to
Mám stejnej pocit,taky nemám 2metry a cejtim se tam celkem stísněně.Je to prostě malý auto.
Deli:Buď ta trojka vyrostla nebo nemáš nohy? Jednou nás vezl kámoš v e30 do práce (dohromady 5) a je to asi můj nejhorší zážitek z auta co jsem kdy měl.Dlouho když jsem pak viděl trojku,začalo mě všechno bolet.
v tomhle mi můžete věřit, že opravdu 2m mám, ale opravdu v 520i moc místa na to aby jste přes kolena točili volantem nebo ovládali okna u řidiče není. . .hrál jsem na vrcholové úrovni volejbal. . .zranění a tak blablabla. . .takže už nehraju. . .díky za přínosné postřehy a o tom LPG nikdo nic neví???
milonovo píše:Deli:Buď ta trojka vyrostla nebo nemáš nohy? Jednou nás vezl kámoš v e30 do práce (dohromady 5) a je to asi můj nejhorší zážitek z auta co jsem kdy měl.Dlouho když jsem pak viděl trojku,začalo mě všechno bolet.
Tak já jel jednou v E46 vzadu ve třech asi 2km a bylo to nejhorší co sem kdy zažil Jinak na místo u řidiče si nestěžuju, ale je fakt, že sem tak trochu reklama na hlad
E39 je opravdu stísněná. Pamatuju se, že když sem v ní poprvé ve 12 letech jel, tak mě to překvapilo už tenkrát. Táta měl v té době Volvo 850 které rozměrama bylo sice menší auto, ale díky škatulovitosti zevnitř nabízelo více místa a nestísněný pocit. Dneska mám e38 a nemůžu se pohodlně uvelebit ani tam. Jednak v sedačkách se mi nesedí úplně nejlíp (proti třeba současnému merc E jsou to fakt nepohodlny lavice) a za druhý mám nesportovní volant s tenkym a velkym věncem (takovej ten pro páprdy). Přemejšlel jsem nad výměnou, jenže se mi nechce vzdát vyhřívání volantu...
To LPG je v pohodě,za 32 se mi to zdá sice pro 6V málo,to mě říkali na 4V když jsem se potom ptal,ale pokud to bude sekvenční vstřik a nebude to dělat nějakej idiot,proč ne,třeba to šlo dolů.
Někomu připadá každá pětka stísněná, já tomu říkám jinak. Říkám tomu, že řidiče obklopí a obejme jako dobře ušitý sportovní dres. Mercedes je odtažitej jak palubkou tak řízením, vůbec mi nesedí. A že k dobrému BMW patří sportky sedačky a eMkovej volant, to ví snad každej kdo s tím nejezdí první tejden.